2019-11-15 18:10

Un viitor mare DIRIJOR s-a spânzurat la doar 32 de ani. Ce l-ar fi determinat să recurgă la acest gest

 |  14:52
Un viitor mare DIRIJOR s-a spânzurat la doar 32 de ani. Ce l-ar fi determinat să recurgă la acest gest

Tudor Ciupeiu, un dirijor în vârstă de 32 de ani, asistent universitar la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Oradea, s-a sinucis. Tânărul și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de creanga unui copac situat la marginea pădurii de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca, scrie Mediafax. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă

Mai mulţi colegi ai lui Tudor Ciupeiu au afirmat că acesta ar fi recurs la acest gest capital în urma problemelor personale avute în ultima vreme, cărora nu le-a mai putut face faţă. ”Era abătut în ultima vreme, absenta mult de la cursuri, s-a întors acasă, la Cluj-Napoca. Era în proces de divorţ, soţia sa fiind tot asistent universitar la Facultatea de Arte, şi aveau împreună un copil de 8 ani. Probabil l-a afectat şi decesul mamei sale, Dumnezeu ştie ce era în sufletul său. S-au adunat mai multe probleme”, au spus aceştia.

Tudor Ciupeiu s-a născut în Cluj-Napoca în 1985 şi a absolvit în 2004 Liceul de Muzică ”Sigismund Toduţă”, iar în 2008 Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”, specializarea dirijat simfonic, clasa maestrului Petre Sbârcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray