2019-08-23 07:41

Un zid al fostei Fabrici de bere Rahova s-a prăbuşit

 |  08:11
Un zid al fostei Fabrici de bere Rahova s-a prăbuşit

P24

În această dimineaţă, pe Bd. G. Coșbuc, s-a prăbușit o parte din zidul fostei fabrici de bere Rahova. Au intervenit echipajele ISU, iar circulația a fost interzisă total între Piața Chirigiu şi Rondul Regina Maria. Astfel, au fost deviate câteva linii RATB

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin în zonă. RATB a deviat liniile 23, 32 şi 117. în urma prăbuşirii unui zid al fostei Fabrici de bere Rahova pe Bd. G. Coșbuc

Din cauza vremii, RATB a dispus suplimentarea capacităţii de transport, prelungind programul de circulaţie pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze. Pe trasee, vor fi trimise 1.184 de vehicule ale regiei.

Trasee deviate

Linia 32 va circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zeţari, Str Anghel Alexandru, Şos. Giurgiului, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii.

Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Depoul Alexandriei, pe Calea Rahovei. până la Piaţa Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Şos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Linia 23 va circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piata Eroii Revoluţiei, Şos. Giurgiului, Terminal Zeţari.

Linia 117 va circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Şos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piaţa Unirii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray