2020-07-02 09:33

Un adolescent a fost prins când încerca să incendieze o maşină de poliţie

 |  20:38
Un adolescent a fost prins când încerca să incendieze o maşină de poliţie

Unadolescent de 17 ani, din localitatea Rociu, Argeş, împreună cu un bărbat de 30de ani au fost reţinuţi de către poliţişti şi vor fi prezentaţi Parchetului depe lângă Judecătoria Costeşti, după ce au încercat să incendieze maşina de poliţieaparţinând postului din localitatea lor.

Potrivitinformaţiilor biroului de presă al IPJ Argeş, incidentul a avut loc vineri seară,în curtea interioară a postului de poliţie Rociu.Şeful de post din Rociu,agentul şef Marius Sandu, se afla în locuinţa de serviciu şi a ieşit în curte,după ce a auzit ceva zgomote suspecte. Poliţistul a găsit lângă autoturismulLogan, din dotarea postului, un adolescent şi i-a spus să stea pe loc, însăacesta l-a împins, lovindu-l în zona pieptului. Tânărul, identificat ulteriorca fiind Ion Bălăşoiu, din satul Şerbăneşti, comuna Rociu, a sărit gardul şi afugit, fiind prins a doua zi, în jurul orei 6.00. “Şeful de post a verificat maşinaşi a constatat că era stropită cu benzină pe aproape toată caroseria şi pe roţi.Sub autoturism a fost găsită o sticlă de 3 litri, care mirosea a benzină şicare era goală. Au fost chemaţi la cercetări poliţiştii de la ordine publică şiofiţerii de la investigaţii criminale de la poliţia Costeşti. Suspectul a fostidentificat la ora 6,00, la domiciciu ”, a declarat agent Laura Folea, purtătorde cuvânt al IPJ Argeş.

Laaudieri, adolescentul a spus că a fost instigat să incendieze autoturismul poliţieide către Liviu Marian Burtă, de 30 de ani, din aceeaşi localitate, pentru a serăzbuna, întrucât era cercetat într-un dosar penal pentru furt. Minorul amai povestit că cel care l-a pus să dea foc la maşina poliţiei a fost şi elprezent în seara respectivă, numai că se afla ascuns în apropiere. “Cei doi aufost reţinuţi pentru 24 de ore şi în prezent sunt audiaţi la Parchetul de pelângă Judecătoria Costeşti, fiind propuşi pentru mandate de arestare preventivă”,a mai precizat agent Laura Folea. Minorul de 17 ani este cercetat penal pentrulovire, violare de domiciliu şi tentativă de distrugere prin incendiere, iarcelălalt bărbat este acuzat de infracţiunile de instigare la violare dedomiciliu şi instigare la distrugere prin incendiere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz