2020-04-08 09:54

Un adolescent aflat în tabăra de la Sulina este dat dispărut

 |  15:29
Un adolescent aflat în tabăra de la Sulina este dat dispărut

Un adolescent din Republica Moldova, care se afla în tabără la Sulina,este căutat, sâmbătă, de autorităţi după ce a dispărut în mare, unde intrase săfacă o baie împreună cu patru colegi.

Adolescentul, care are în jur de 16 ani şi se afla în tabără la Sulina la oreuniune a tinerilor din afara graniţelor ţării, este dat dispărut de vineriseară.

Primarul localităţii Sulina, Aurel Dimitriu, a declarat, sâmbătă, pentruMEDIAFAX că în prezent băiatul este căutat cu bărci şi şalupe pe mare,de către poliţişti de fontieră şi reprezentanţi ai primăriei.

Potrivit sursei citate, vineri după-amiază adolescentul, care se afla peplajă alături de ceilalţi colegi din tabără şi de cadrele didactice, s-adepărtat de aceştia şi a intrat în mare alături de alţi patru colegi.Adolescentul nu a mai ieşit la mal, fiind dat dispărut.

În această perioadă, aproximativ 200 de copii şi tineri din RepublicaMoldova se află în tabăra de la Sulina, prin programul de tabere pentru tineriidin afara graniţelor ţării, organizat de Departamentul pentru Românii dePretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine