2020-04-06 15:36

Un alt bărbat din Bistrița-Năsăud și-a violat fiica de mai multe ori

 |  18:13
Un alt bărbat din Bistrița-Năsăud și-a violat fiica de mai multe ori

Unbărbat din Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost reţinut pentru viol şicorupţie sexuală după ce fiica sa, în vârstă de 16 ani, a sesizat Poliţia că afost violată de mai multe ori de către tatăl său, transmite corespondentulMediafax.

BiancaM., în vârstă de 16 ani, din localitatea bistriţeană Lunca Ilvei, a reclamat,miercuri, poliţiştilor, că a fost violată de tatăl ei, în vârstă de 50 de ani.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, ClaudiaRădoi, a declarat că la faţa locului a mers o echipă a IJP, care în urmaverificărilor a stabilit că minora a fost încredinţată legal spre creştere şieducare tatălui său, care a divorţat de mama ei.

Înaceeaşi casă cu tatăl şi fiica mai locuia şi fratele fetei, în vârstă de 15ani.

Potrivitsursei citate, încă din 2007, când fata avea 13 ani, tatăl ei a fost autorulunei serii întregi de "acte de natură obscenă" pe care le făcea înfaţa fiicei sale.

"Dindata de 6 iunie şi până în prezent, bărbatul a întreţinut cu fiica lui mai multeraporturi sexuale împotriva voinţei sale sub ameninţarea cu acte de violenţă,ultima dată în noaptea de marţi spre miercuri toate acestea petrecându-se înlocuinţa proprie, profitând de lipsa celuilalt minor de acasă", a declaratRădoi.

Potrivitsursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru viol şi corupţie sexuală şiurmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cupropunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine