2020-02-26 19:32

Un băcăuan eliberat după tentativa de a-şi vinde copiii şi-a ucis soţia în bătaie. Pus în libertate pentru că nu prezintă pericol social

 |  16:50
Un băcăuan eliberat după tentativa de a-şi vinde copiii şi-a ucis soţia în bătaie. Pus în libertate pentru că nu prezintă pericol social

Unbărbat din judeţul Bacău, reţinut în martie 2009 şi eliberat la câteva lunidupă ce fusese prins încercând să vândă doi copii, şi-a ucis în bătaie soţia,în noaptea de luni spre marţi, transmite corespondentul Mediafax. Bărbatul afost eliberat în urmă cu zece luni, pe motiv că nu prezintă pericol social.

Conformanchetatorilor, Benone Păvăloaie, în vârstă de 33 de ani, din satul Ciutureşti,a bătut-o toată noaptea pe soţia sa, de 22 de ani, iar marţi dimineaţă aanunţat Poliţia despre decesul acesteia. "Pe fondul consumului de alcoolşi al geloziei, bărbatul i-a aplicat soţiei mai multe lovituri pe toatăsuprafaţa corpului. El recunoaşte în mare parte fapta. Soţul a fost reţinut şiva fi prezentat Tribunalului cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 29de zile”, a declarat procurorul Felix Bănilă de la Parchetul Tribunalui Bacău.

Păvăloaiea fost reţinut în martie 2009, iar apoi arestat. Bărbatul şi un prieten al săuau încercat atunci să îşi vândă doi dintre copii cu vârste de 5 şi 8 ani. Dinactul de sesizare a instanţei rezultă că cei doi bărbaţi "au fostcercetaţi şi trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic deminori, prevăzută de art.13 alin.1, 2, 3 din Legea nr. 678/2001 modificată,constând în aceea că în cursul lunii martie a anului 2009, în calitate depărinţi naturali ai minorilor Bulai Costel Dorin şi Bujor Benone Andrei,profitând de imposibilitatea acestora de a se apăra, pentru a obţine veniturimateriale au acceptat să-i transfere la o clinică în vederea prelevării unuiorgan (rinichi)”. Atunci, autorităţile băcăuane au preluat de la cei doi bărbaţialţi patru copii şi i-au internat în centre de specialitate. După şapte luni,Benone Păvăloaie a fost eliberat pe motiv că nu prezintă pericol social,potrivit deciziei nr. 560 a Curţii de Apel Bacău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine