2020-07-10 03:04

Un bărbat beat a ameninţat cu un pistol de jucărie două farmaciste pentru că a alunecat pe pardoseală

 |  20:36
Un bărbat beat a ameninţat cu un pistol de jucărie două farmaciste pentru că a alunecat pe pardoseală

Unbărbat de 36 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a intrat, marţi,într-o farmacie din Braşov, şi, enervat că a alunecat şi a căzut, a scos unpistol de jucărie şi le-a ameninţat pe farmaciste că le omoară, transmitecorespondentul Mediafax.

Incidentuls-a petrecut la o farmacie din cartierul braşovean Răcădău, marţi, în jurul orei15.00, potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt alInspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. B. Ilie (36 ani) a intrat înfarmacie, însă a alunecat pe gresie şi a căzut. Omul s-a enervat şi a scos dinbuzunar un pistol de jucărie, din plastic negru, cu care le-a ameninţat pefarmaciste, care, speriate, au apăsat butonul de panică pentru a chema firma depază. "Când a intrat în farmacie, era ud tot, pentru că plouase. Aalunecat, pentru că era şi în stare de ebrietate. M-a întrebat de ce am pusgheaţă pe jos, iar eu i-am spus că nu e gheaţă, ci are el cizmele ude, de aceeaa alunecat. «Nu vezi că nu am cizme, ci pantofi, că acum te împuşc!», mi-aspus, apoi a scos din buzunar un pistol. Eu am văzut doar ţeava şi nu mi-am datseama că e de jucărie. Ne-am speriat toate şi ne-am blocat", a spusfarmacista Mihaela Ciobanu. Farmacistele au apăsat butonul de panică, însăbărbatul a plecat din farmacie fără să le ceară nimic femeilor. "Nu ne-acerut nimic. A vrut doar să ne demonstreze că ne-au pus la punct pentru că i-amspus că are cizme pe când el avea, de fapt, pantofi. Iniţial m-am speriatgroaznic, dar apoi îmi venea să râd de toată situaţia", a mai spusfarmacista.

Bărbatuls-a dus apoi la un magazin din apropiere, de unde şi-a cumpărat o jumătate desticlă de spirt sanitar. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că aveao alcoolemie de 1,27 mg/l în aerul expirat. El este cunoscut în zonă ca fiindun om fără adăpost şi alcoolic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz