2020-02-26 19:45

Un milion de euro pe an, câştigul proxeneţilor buzoieni de pe urma a 12 prostituate | VEZI VIDEO

 |  14:23
Un milion de euro pe an, câştigul proxeneţilor buzoieni de pe urma a 12 prostituate | VEZI VIDEO

Una dintre cele mai prolifice organizaţii decriminalitate organizată care îşi derulează activitatea pe raza judeţelor Buzău,Galaţi şi Brăila, dar cu tentacule extinse în Austria şi în Italia, a fostdestructurată de către procurorii DIICOT Buzău, în colaborare cu ofiţeriiServiciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Direcţiei Generalede Informaţii şi Protecţie Internă. Gruparea, coordonată de 11 persoane, esteacuzată de racolarea a 24 de tinere pe care le-au transportat în străinătate,unde le-au obligat să practice prostituţia.

Proxeneţiifac parte din clanul lui Eftimie, fiind coordonaţi de patru fraţi, respectivVasile, Simion, Ginel şi Laurenţiu, care au fost arestaţi în România, în urmaacţiunilor concertate organizate de către ofiţerii de poliţie sub coordonareaparchetului. Cei patru colaborau pe relaţia externă cu alţi doi fraţi,respectiv Angeli Săndel şi Adrian, arestaţi de asemenea în România, dar şi deSandu Laurenţiu, Lâlă Verginica şi Radu Narcis Gheorghe (cu domiciliul pe razajudeţului Dâmboviţa), ultimii trei fiind arestaţi în Italia alături de alte douăpersoane ale căror identitate nu a fost dată, până la acest moment, publicităţii.

Potrivitanchetatorilor, proxeneţii, cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani, dinlocalităţile Grebănu şi Râmnicu Sărat, au racolat, transportat în străinătate şiexploatat sexual, în perioada 2009-2010, 24 de tinere din judeţele Buzău, Brăilaşi Galaţi. Fetele aveau vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi au fosttransportate pe relaţia Italia şi Austria, unde au fost determinate să practiceprostituţia de stradă.

Grupareaa intrat în atenţia autorităţilor în luna iulie a acestui an, când ofiţeriiromâni au cerut sprijinul autorităţilor italiene şi austriece. Cu acest prilej,pe raza Italiei au fost identificaţi şi reţinuţi cinci proxeneţi, la percheziţiiledomiciliare efectuate fiind găsite importante sume de bani anchetatorii susţincă provin din traficul de persoane. La data de 11 august, acţiunile au fostintensificate pe teritoriul României, unde poliţiştii şi trupele speciale aublocat efectiv accesul în localitatea Grebănu, fiind efectuate şapte percheziţiidomiciliare la locuinţele fraţilor Eftimie şi la alţi trei suspecţi. De la şasedin locuinţele percheziţionate, anchetatorii au ridicat două autoturisme BMW şiun Audi, chitanţe şi extrase de cont, precum şi mai multe bunuri şi valori,toate fiind suspectate că provin de pe urma activităţilor de trafic depersoane. Surse judiciare au precizat, pentru ziarul “Puterea”, că numai de peurma a două dintre cele 24 de prostituate, proxeneţii au realizat, în ultimulan, venituri în valoare de 70.000 de euro. De altfel, în urma analizării extraselorde cont în care au fost virate sume de bani din străinătate către capii grupării,în cazul a 12 prostituate, rezulta că gruparea a încasat în ultimul an venituritotale de peste un milion de euro.

EftimieVasile, Eftimie Simion, Eftimie Ginel, Eftimie Laurenţiu, Angeli Săndel şiAngeli Adrian au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Buzău,care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Înbaza cererii de extrădare, urmează să fie aduse în România şi celelalte cincipersoane reţinute în cauză, respectiv Sandu Laurenţiu, Lâlă Verginica şi RaduNarcis Gheorghe, precum şi alţi doi indivizi încarceraţi la această oră înItalia.

Vasluiulpreferă relaţia cu San Remo

Reţeaua de la Buzăunu este singura de acest gen care activează în zona Moldovei. Zilele trecute,ofişerii SCCO Vaslui, împreună cu biroul teritorial al DIICOT au destructurat oaltă reţea, coordonată de doi indivizi pe nume Vladen Adrian, din Bârlad, şiUrsu Alexandru, din Răcoasa (judeţul Vrancea), cu vârsta de 24, respectiv 23 deani, acuzaţi de trafic de persoane şi trafic de minori. Anchetatorii auefectuat percheziţii la domiciile acestora, iar în baza informaţiilor furnizateşi de ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au reuşitsă le stabilească activitatea infracţională. Astfel, s-a stabilit faptul că ceidoi au racolat, sub promisiunea angajării în Italia, două tinere cu vâsta de17, respectiv 19 ani, pe care le-au transportat la San Remo. Aici, fetele aufost cazate într-un hotel rău famat, au fost violate şi obligate să practiceprostituţia. Totul s-a întâmplat la începutul lunii iunie a anului curent.Sumele rezultate din prostituţie erau însuşite integral de către cei doiproxeneţi.

La locuinţele celor în cauză aufost găsite trei autoturisme, suma de 2.950 de euro şi aproximativ 250 de gramede aur, asupra cărora au fost aplicate măsuri asiguratorii.

Cei doi au fost reţinuţi pentru24 ore, iar la data de 11 august, au fost prezentaţi în faţa instanţei dejudecată, cu propunerea de arestare preventivă. Tribunalul Vaslui a emis penumele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile,sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic deminori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

CLAUDIA_SI_ATAT
28 Aug 2010

hai sa fim seriosi, nici una din fetele de acolo nu a fost obligata sa practice prostitutia.au facut asta pentru ca asa au vrut. stim cu totii care e nivelul de trai in romania si de ce se intampla toate lucrurile astea.fetele alea nu au avut de ales, nu si-au gasit o slujba decenta si au gasit ca ultima solutie prostitutia. daca stam bine sa ne gandim, cati dintre noi nu fac lucruri care nu ne plac pentru bani, sau pentru o pozitie sociala mai buna.si asta o putem numi tot prostitutie.
CLAUDIA_SI_ATAT_
16 Ian 2011

va rog, daca mai stiti ceva de laurentiu, lasati un comment aici, cu cateva informatii despre el.sunt multe persoane care isi fac griji pentru el, dar nu stiu cum il pot gasi. va multumesc.
DESCINDETI SI CONFISCATI TOT
21 Sep 2011

Lala Verginica si Radu Narcis Gheorghe sunt in satul Macrina, com. Puiesti jud Buzau (cca 20 km de Rm Sarat).Din mai multe surse am aflat ca sunt bine mercy, au construit o panarama de vila chicioasa de sute de mii de euro, au trei maini in curte si fac bascalie de oamenii cinstiti si de autoritati.
BAGATI-I LA ZDUP !
21 Sep 2011

NOTA: astia doi care sunt concubini, Lala Verginica si Radu Narcis Gheorghe ,au doar doua masini : un Hiunday Santa Fe si un Mercedes si cateva sute de mii de euro probabil cash. Cum de sunt liberi???????????
BIBI
14 Dec 2012

ce lume rea,
ALEX
06 Oct 2015

la puscarie cu toti traficantii
ION
01 Sep 2019

La puscarie pe beats
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine