2020-02-17 15:17

Un poliţist şi iubita acestuia, cercetaţi pentru că au încercat să mituiască un procurer. 1.000 de euro şpagă pregătită pentru un magistrat

 |  19:09
Un poliţist şi iubita acestuia, cercetaţi pentru că au încercat să mituiască un procurer. 1.000 de euro şpagă pregătită pentru un magistrat

Uncomisar de la Poliţia Pecica (Arad) şi concubina acestuia au fost audiaţi,ieri, de procurorii DNA Timişoara, cei doi fiind acuzaţi de trafic de influenţădupă ce ar fi oferit mită 1.000 de euro unui procuror din Arad pentru a cercetaîn stare de liberate doi poliţişti de frontieră.

ŞefulDNA Timişoara, Tamas Schiffbeck, a declarat că poliţistul Virgil Crăciun şiconcubina acestuia sunt audiaţi, urmând a se stabili dacă se impune măsurareţinerii lor pentru 24 de ore.

"Ceidoi sunt aduşi la sediul DNA Timişoara, iar acum sunt audiaţi. În funcţie derezultatele audierilor, urmează să se stabilească dacă se impune măsurareţinerii lor pentru 24 de ore", a afirmat Schiffbeck.

Potrivitanchetatorilor, cei doi - comisarul Virgil Crăciun de la postul de PoliţiePecica şi concubina sa - sunt acuzaţi că au oferit 1.000 de euro mită unuiprocuror al Parchetului Tribunalului Arad, Codrin Gavra, pentru a cerceta înstare de libertate doi poliţişti de frontieră din judeţul Arad, acuzaţi că arfi luat mită de la trei şoferi de microbuze pentru ca aceştia să treacă ilegalpeste graniţă persoane.

Cincipersoane, între care doi poliţişti de frontieră, au fost reţinute, în 19 iulie,la Arad, pentru că ar fi trecut ilegal peste graniţă persoane care nu aveauacest drept, între care urmăriţi general, poliţiştii fiind suspectaţi că auprimit mită pentru aceste favoruri.

Atunci,procurorul Codrin Gavra de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad declara căsuspecţii au fost reţinuţi în urma unei investigaţii la care au participatofiţeri sub acoperire.

Conformsursei citate, investigaţia îi viza pe trei şoferi de microbuze care făceaucurse internaţionale şi despre care existau informaţii că ajută persoane săiasă ilegal din ţară, astfel că s-a ajuns şi la cei doi poliţişti complici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine