2020-02-26 19:42

Un subofiţer de la o unitate militară din Bârlad s-a împuşcat mortal în timpul serviciului

 |  09:28
Un subofiţer de la o unitate militară din Bârlad s-a împuşcat mortal în timpul serviciului

Un subofiţer în vârstă de 30 de ani, de la o unitatemilitară din Bârlad, s-a împuşcat în timpul serviciului cu arma din dotare,sâmbătă dimineaţă, el murind ulterior la Spitalul de Urgenţă din Bârlad.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, stareatânărului subofiţer era foarte gravă în momentul în care ambulanţa a ajuns launitatea militară, transmite Mediafax.

"La ora 4.11, am primit un apel la numărul de urgenţă 112prin care ni se solicita intervenţia în cazul unui subofiţer care se împuşcase.În momentul în care am ajuns la locul solicitării, am constatat că subofiţerulLiviu Rotaru, în vârstă de 30 de ani, avea o plagă împuşcată la nivelultâmplei, starea lui fiind foarte gravă", a declarat Doina Spiru, asistentşef în cadrul SAJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, subofiţerul a fost transportat la Centrul dePrimiri Urgenţe al Spitalului de Urgenţă Bârlad, unde la foarte scurt timp amurit.

La ora transmiterii acestei ştiri, Parchetul JudecătorieiBârlad şi Poliţia din municipiu au declanşat cercetări pentru stabilireaîmprejurărilor în care a avut loc incidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine