2019-12-15 21:24

Una din vilele fiicei lui Voiculescu, vândută de ANAF

 |  16:44
Una din vilele fiicei lui Voiculescu, vândută de ANAF

Vila din București a Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, fostul sediu Crescent, a fost vândută, luni, de Fisc, cu 4,55 milioane lei. Reprezentantul legal al cumpărătorului, o persoană fizică, a declarat pentru Profit.ro că imobilul va fi folosit ca locuință personală.

Prețul de pornire era stabilit la un milion de euro, identic cu cel de la prima licitație care trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar nu a mai fost organizată, nefiind primită nicio ofertă. Nici a doua licitație, unde prețul a fost de 750.000 euro, nu s-a încheiat cu succes.

Vila, aflată în centrul Bucureștiului, lângă parcul Herăstrău, a fost și sediul firmei Crescent controlată de Dan Voiculescu.

Imobilul are o suprafață de 193 de metri pătrați și un teren aferent de 576 de metri pătrați.

Licitația a fost organizată în condițiile în care Fiscul încearcă să recupereze o parte din cele 60 de milioane de euro reprezentând prejudiciul impus omului de afaceri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

La sfârșitul lunii septembrie, ANAF a finalizat evaluarea sediilor Grivco, Intact și televizunilor Antena 1 și Antena 3, imobile care i-au aparținut omului de afaceri Dan Voiculescu, și le va scoate la vânzare la un preț de pornire de 15 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray