2020-08-04 14:57

Unde petrece PAȘTELE președintele IOHANNIS și soția sa. Ce mesaj le transmite românilor

 |  16:35
Unde petrece PAȘTELE președintele IOHANNIS și soția sa. Ce mesaj le transmite românilor

Preşedintele Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen, au participat duminică dimineaţa la slujba din biserica parohială romano-catolică "Sfânta Treime", aflată în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, informează Agerpres.

Şeful statului a fost aplaudat la ieşirea din biserică de câţiva localnici şi turişti prezenţi în Piaţa Mare. Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis urări de bine tuturor românilor, atât celor care sărbătoresc Paştele, cât şi celor care serbează Floriile. ''Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paştele le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească. Cristos a Înviat! Un gând bun se îndreaptă şi spre cei care sărbătoresc în această zi Duminica Floriilor, alături de un călduros 'La mulţi ani!' celor care îşi serbează onomastica'', a scris duminică Iohannis pe Facebook. Şeful statului este de religie protestantă, dar participă la slujbele de la biserica romano-catolică din Sibiu, având în vedere că soţia sa este greco-catolică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-01



Parerea ta...

ANONIM
02 Apr 2018

OARE PREOTI CHIAR NU TIN CONT CA ISUS A INTRAT IN IERUSALIM CALARE PE O MANZA DE MAGAREATA (dovedind smerenie, modestie, atitudine crestineasca, ETC) SI NU PE CEL MAI IMPUNATOR ARMASAR, CUM FAC EI POPI CIRCULAND NUMAI IN LIMUZINE NET SUPERIOARE, UNELE POLEITE CU AUR, FATA DE MASINILE MURITORILOR DE RAND, AJUTAND ASTFEL PRIN EXEMPLU LOR LA DISTRUGEREA CREDINTEI SI A NORMALITATII BISERICESTI. CONDUCATORII B.O.R. TREBUIE SA STIE CA BOGATIILE LOR AFISATE PUBLIC ADUC PREJUDICII MARI BISERICII ,EI FACAND CELE MAI MARI PACATE.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

sa ia exemplu de la PAPA are a mers intr-o puscarie si a spalat picioarele detinutilor..Asta inseamna credinta reala,si har divin
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz