2019-11-21 08:50

Unul din AGRESORII femeii jandarm de la protest a fost REȚINUT

 |  21:27
Unul din AGRESORII femeii jandarm de la protest a fost REȚINUT

Unul dintre protestatarii care au lovit femeia jandarm, în timpul mitingului din 10 august, a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul va fi prezentat instanței cu solicitare de arestare preventivă. Surse judiciare susțin că și alte persoane vor fi audiate pe măsură ce vor fi identificate.

“În cauza având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.L.G. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În data de 10 august 2018, inculpatul I.L.G., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i o lovitură cu piciorul în regiunea spatelui, după ce în prealabil l-a tras de vesta de serviciu. Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest', se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei”, se arată în comunicatul Parchetului.

Bărbatul va fi dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

COADA DRACULUI
02 Oct 2018

A FOST O MOMEALA A LUI BOSCHETARU CU MUSTATA . FRATISU VIOREL DRAGNEA FOST COLONEL DE POLITIA DIN ALEXANDRIA
ANONIM
03 Oct 2018

Cum ați comenta despre faptul că aflată în grupul de jandarmi femeia jandarm nu purta casca de protecție precum ceilalți jandarmi, așa cum reiese din unele fotografii publicate ? Ați zice că "organizarea evenimentelor" din 10 august ,manifestații solicitate și de Mihail Șora, a fost una de "deficitară" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray