2019-11-12 21:25

Unul dintre liderii #REZIST a fost admis în Jandarmerie. Ce post a primit DIDE

 |  21:11
Unul dintre liderii #REZIST a fost admis în Jandarmerie. Ce post a primit DIDE

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari anti-PSD, a fost admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei, pe postul de îngrijitor animale grajd, scrie digi24.ro.

Cristian Mihai Dide urmează să treacă prin evaluarea psihologică în data de 23 ianuarie. Dacă va fi declarat „apt”, va mai avea de dat și o probă practică, programată la data de 11 februarie.

Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari anti-guvernamentali și nu de puține ori a intrat în conflict cu jandarmii, a fost reținut și amendat. În vara anului trecut, de exemplu, acesta s-a legat cu lanțuri de gardul Guvernului, cu un bidon cu benzină în mână.

Iar în urmă cu trei zile, Cristian Dide, Sandu Matei și alți doi protestatari au atras atenţia într-un mod inedit asupra efectelor pe care le are Legea recursului compensatoriu. Aceștia au umplut scările Ministerului Justiției cu vopsea roșie, cuțite și fotografii format A4 cu Tudorel Toader. Asta după ce un tânăr din Mediaș a fost ucis de un criminal eliberat mai devreme din penitenciar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

COADA DRACULUI
18 Ian 2019

DIN ACEASTA CAUZA , AU APARUT COMENTARI DIN INTERIORUL FORMATIUNI . HA , HA
JULIENNEA
19 Ian 2019

Cum s-ar zice, omu' potrivit, la locu' potrivit ! Si mai bine va fi sa fie admis si inclus printre animalele din menajeria Jandarmeriei !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray