2020-05-31 12:04

UPDATE. Poliţistul Gheorghe Ionescu a MURIT vineri dimineaţă. Turcul riscă închisoare pe viaţă

 |  08:54
UPDATE. Poliţistul Gheorghe Ionescu a MURIT vineri dimineaţă. Turcul riscă închisoare pe viaţă

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat grav de un om de afaceri turc, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Agentul de la Poliţia Rutieră era în comă de mai bine de trei săptămâni. În urma decesului, turcul va fi acuzat de omor calificat şi riscă închisoare pe viaţă.

UPDATE MAI a anunţat, într-un comunicat de presă, că Gheorghe Ionescu, avansat în grad post mortem, a fost un profesionist de excepţie şi devotat profesiei de poliţist.

"Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, subinspector de poliţie p.m. Gheorghe Ionescu, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Dumnezeu să te odihnească în pace,“Dulăule”!", au precizat reprezentanţii MAI, amintind de porecla poliţistului.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că Abdullah Atas va fi acuzat de omor calificat şi riscă o pedeapsă de 15 - 25 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Încadrarea faptei comise pe 2 august de omul de afaceri turc se schimbă din tentativă de omor în omor calificat. Astfel, Abdullah Atas riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 15 şi 25 de ani sau închisoare pe viaţă.

....................

Decesul poliţistului Gheorghe Ionescu a fost declarat la ora 7.00, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, citaţi de Mediafax.

Poliţistul a fost accidentat grav de un om de afaceri turc, care conducea în stare de ebrietate şi care nu a oprit maşina la semnalele agentului.

Soţia agentului a început, săptămâna aceasta, o campanie de strângere de fonduri pentru a putea să îşi transfere soţul la o clinică din Israel.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, joi, că polițistul Gheorghe Ionescu, rănit grav într-un accident de un om de afaceri turc, nu poate suporta în prezent transportul pentru o intervenție la o clinică din străinătate deoarece se află în stare critică.

"Colegul nostru este în risc, încă, starea lui este critică. Decizia de transfer în Israel se va lua în echipă, o să vină profesorul la sfârșitul acestei săptămâni și va sta câteva zile să urmărească evoluția. Decizia se ia de către colegii care îl primesc, colegii care îl predau și colegii care fac transportul. Această decizie trebuie să cântăreasă că beneficiile transferului, unde există beneficii incontestabile, că există anumite chestii ce se pot adăuga la tratamentul lui. (...) Când cântărim situația trebuie să știm că transferul este în beneficiul lui și nu avem riscul major de a-l pierde pe drum. La acest moment, astăzi, acum cum l-am văzut acum nu ar suporta transportul. Vedem cum evoluează mâine, poimâine. O să-l vadă colegul din Israel o să mai discute cu colegii din spital de aici, cu colegii care sunt cu transportul cu avionul și împreună se va lua decizia, care este momentul cel mai bun pentru transfer", a precizat Raed Arafat, la Spitalul de Urgență.

Medicii au anunţat că poliţistul a suferit politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-21

In legatura cu acest articol...

Raed Arafat: Poliţistul Gheorghe Ionescu - în stare critică. Nu poate fi transportat în străinătate

Gabriel Oprea l-a vizitat pe poliţistul accidentat grav de un şofer turc: E important să fim camarazi şi la greu
Parerea ta...

ALEX
21 Aug 2015

Dumnezeu să-l ierte!
CROCODILUL FLAMAND
21 Aug 2015

LA FEL A PATIT SI UN PRIETEN AL MEU TOT POLITIST...ASASINAT DE MAFIA LUI UDREA-COCOS.....IRADIAT IN BUCURESTI...MAFIOTII AU PRIMIT ARME CU RADIATII SI ENERGIE DIRIJATA...MAFIA IMOBILIARA A-N-R-P...IRADIAZA SI ASASINEAZA PE CINE VOR EI...SUNT PROTEJATI LA NIVEL INALT DE 666ITIK-ARESCU666...MARELE LYCURICI...TOTI SMEKERII ASTIA VIDEANU,BERCEANU,NASTASE,COPOS AU CASELE SI MASINILE CONSTRUITE PE COMANDA SPECIALA....BLINDATE CU CUPRU SI PLUMB CONTRA RADIATIILOR...IAR GEAMURILE ANTIGLONT....SA TRAITI BINE....HA HA HA DEMOCRATIA ORIGINALA...RADIATII LA TOT NEAMUL....CA LA CERNOBAL....SA VA SATURATI....HIROSHIMA SI NAGASAKI...SUNTEM SMEKERII DE DOI BANI DE LA PLEOSHKOI...ACUM LA DUBAI...MONACO...MIAMI....HA HA HA
STRATEG
21 Aug 2015

Cauta pe cine avea SOV si ARABOIU Spion in Politia Romana .
ANONIM
22 Aug 2015

DUMNEZEU SA- L ODIHNEASCA in PACE pe curajosul Gheorghe Ionescu . Este o victima a sistemului TICALOSIT in care TRAIESTE poporul roman cat a mai ramas din el.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine