2020-05-31 20:18

UPDATE. Român executat în stil mafiot la Londra. Un fost sportiv sucevean a fost împuşcat în cap de doi indivizi, în faţa casei sale din capitala Angliei | VEZI VIDEO

 |  18:35
UPDATE. Român executat în stil mafiot la Londra. Un fost sportiv sucevean a fost împuşcat în cap de doi indivizi, în faţa casei sale din capitala Angliei | VEZI VIDEO

Untânăr sucevean a fost împuşcat mortal într-o maşină în cartierul Finchley dinnordul Londrei, iar poliţia metropolitană a anunţat că aşteaptă identificareaformală a acestuia înainte de a anunţa public identitatea, însă presa română arelatat că victima ar fi un sucevean în vârstă de 29 de ani.

Potrivitpresei britanice, Poliţia a fost chemată la locul incidentului sâmbătădimineaţă, în jurul orei 6.00, găsind victima grav rănită într-o maşină.Scotland Yard a precizat că medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit săsalveze viaţa tânărului. Inspectorul Tim Duffield, de la divizia de anchetare aomuciderilor şi infracţiunilor grave a Poliţiei londoneze, a cerut ajutorulmartorilor. "Suntem nerăbdători să auzim declaraţii ale persoanelor cares-au aflat în apropiere de Tillinbgourne Gardens, în apropiere de Holiday Inn,în jurul orei 6.00. Este posibil ca măcar cineva să fi văzut sau auzit cevasuspect şi să nu-şi dea seama de importanţa detaliilor", a spus el.

Potrivitpresei sucevene, tânărul împuşcat în Londra era din Suceava şi avea 29 de ani.Conform presei locale, victima este Gabriel Bogdan Pădureţ, fost sportiv, carelucra de mai multă vreme în Londra ca bodyguard într-un club de noapte. Prieteniai acestuia susţin că tânărul a fost împuşcat în cap, în faţa casei undelocuia, în timp ce se întorcea de la lucru şi se afla într-o maşină condusă deun cunoscut de-al său. Tânărul a plecat de mai mulţi ani din ţară, iar mama şisora lui se află la lucru în Italia, în timp ce în Suceava mai locuieşte doartatăl său, care este grav bolnav.

Agresorii par a fifost de culoare

Potrivitpublicaţiei „Monitorul de Suceava”, Gabriel Bogdan Pădureţ, cunoscut sub numelede „Ciompi” sau „Tony”, fost sportiv sucevean, a fost împuşcat în cap de treiori de doi indivizi pe care poliţiştii britanici nu au reuşit încă să-i prindă.„Ciompi” se afla cu un alt sucevean, Cristian Câmpan, iar în momentul în care aajuns în faţa imobilului din Londra în care locuia, lângă maşină au apărut douămotociclete pe care se aflau doi bărbaţi de culoare. Fără nici o vorbă, cei doiau scos pistoalele şi au tras trei gloanţe. Toate l-au lovit pe „Ciompi” înzona capului, iar încercările personalului medical chemat de urgenţă la faţalocului pentru a oferi primul ajutor s-au dovedit zadarnice.

Celmai probabil asasinatul a fost o reglare personală de conturi, mai ales căagresorii nu au intenţionat să-l împuşte şi pe Cristian Câmpan, care se aflachiar lângă Gabriel Bogdan Pădureţ.

SorinMihăilescu, zis „Capac”, unul dintre sucevenii aflaţi în Anglia, a fost la doipaşi de locul nenorocirii. „Era sâmbătă dimineaţă, iar eu mă aflam în casa carese află chiar lângă cea a lui Ciompi. Am auzit câteva împuşcături şi am ieşitafară să văd ce se întâmplă. L-am găsit pe Ciompi întins pe jos, plin de sânge,şi imediat a venit o maşină cu personal medical. Nu au mai avut ce să-i facă”,a povestit Mihăilescu pentru ziariştii de la „Monitorul de Suceava”. Acesta amărturisit că agresorii nu au spus nimic şi că totul s-a petrecut într-un timpextrem de scurt.

„Ellucra la o discotecă unde veneau de obicei negri. Vineri spre sâmbătă, în aceadiscotecă a fost un scandal şi din câte ştiu Ciompi a intervenit şi el. Esteposibil ca de acolo să i se tragă, dar asta va stabili Poliţia”, a spus SorinMihăilescu. El crede că totul a fost o chestiune personală şi că fiecare dintrecei care lucrează în cluburile de noapte în calitate de personal de pază îşiasumă o serie de riscuri.

Tatăl: „Era sufletulmeu”

BogdanPădureţ plecase din România în urmă cu opt ani şi a fost în ţară în urmă cudouă săptămâni ca să-şi viziteze tatăl grav bolnav, relatează PRO TV. "Erasufletul meu. Era cuminte, nu bea, nu fuma", a spus tatăl tânărului. Şivecinii familiei se declară şocaţi. Prietenii tânărului spun că acesta a avutprobleme cu câţiva albanezi care au făcut scandal în localul unde era angajat,astfel că el a fost nevoit să evacueze două persoane. Potrivit PRO TV, mamatânărului, aflată în Italia la muncă, s-a întors ieri-seară la Suceava, în timpce sora acestuia va merge la Londra pentru formalităţile care trebuie făcutepentru repatrierea fratelui.

MAE monitorizează cazul

MinisterulAfacerilor Externe monitorizează cazul tânărului împuşcat mortal într-uncartier din nordul Londrei, Ambasada României la Londra aflându-se în contactcu autorităţile locale, a comunicat Biroul de presă al instituţiei, precizândcă va oferi detalii în legătură cu acest caz de îndată ce le va avea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine