2019-10-16 20:08

UPDATE. Şerban Huidu a început să iasă din comă VEZI FILM

 |  16:55
UPDATE. Şerban Huidu a început să iasă din comă  VEZI FILM

31.12.2010, ora 15. RealizatorulTV Şerban Huidu a început să iasă din comă, a declarat, vineri, purtătorul decuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck,unde acesta este internat.

Realizatorula început să iasă din comă, iar luni se aşteaptă să fie conştient, a declaratpurtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck.Acesta a declarat că medicii îi reduc medicamentaţia, pentru a-l scoate dincoma indusă după accident. Starea lui ŞerbanHuidu este din ce în ce mai bună. Acesta este supravegheat de soţia şi defratele lui.Medicii de la SpitalulUniversitar din Innsbruckau anunţat, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă, că

Realizatorul TV a fostinternat în stare de comă, după ce din apropiereastaţiunii Innsbruck,în cursul zilei de miercuri. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentrua i se face investigaţii medicale.

30.12.2010. ŞerbanHuidu a fost detubat, şi-a recunoscut soţia, sigur se va face bine, a spus,joi, Mihai Găinuşă, la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a venit să îşiviziteze colegul, care a suferit, miercuri, un accident în Austria, pe pârtiade schi.

"Şerban a fost detubat, şi-arecunoscut soţia, i-a pupat mâna (...) Se va face bine, sunt sigur", a maispus Mihai Găinuşă.

El a declarat, pentru Realitatea TV, că oamenii cu care s-a întâlnitînainte să plece din România şi cei din avionul cu care a călătorit spreAustria l-au rugat să îi transmită sănătate lui Şerban Huidu.

Stare stabilă

Starea realizatorului TV Şerban Huidu este stabilă, înurmătoarele ore el urmând să fie detubat şi scos treptat din coma indusă, audeclarat, joi, medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde acestaeste internat.

Conform medicului Erich Schumtzhard, joi dimineaţă, la11.30, Huidu a fost supus unei tomografii computerizate, în urma căreia s-aobservat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene.

Schumtzhard a mai spus că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne,cel mai probabil, stabilă şi că mediciivor începe treptat să îl trezească din comă. Conform medicilor, el va fidetubat, iar vineri ar putea fi treaz.

Medicii nu au observat alte complicaţii, spunând că starea lui este încontinuare stabilă. Ei au precizat că Huidu trebuie ţinut în continuare subobservaţie.

Pe de altă parte, mediicii au precizat că, după ultimele analize nu au fostnevoiţi să scadă presiunea craniană, aceasta rămânând constantă.

"Nu se pune problema uneiintervenţii chirurgicale. Şansele să fie bine sunt foarte mari. Vomvedea mâine (vineri, n.r.)", a mai precizat medicul Schumtzhard.

Conform medicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune"de săptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască deprotecţie, nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală. Ei au spus că încădere, Huidu nu a lovit alte persoane.

După ce vor fi făcute analizele neurologice se va putea decide, împreună cufamilia lui Şerban Huidu, dacă acesta va fi luat acasă sau va rămâne subsupravegherea medicilor de la spitalul din Innsbruck. Medicii recomandă ca Huidu să mai rămână spitalizat câteva zile, apoi vaputea fi transportat unde va decide familia.

Medicul a precizat că Şerban Huidu a fost adus cu un elicopter, în stare decomă, el fiind intubat în această stare.

"În data de 29.12.2010, la ora 13.45, un cetaţean român în vârstă de34 de ani a coborât pista Familienabfahrt din staţiunea Patscherkofel, comunaPatsch, purtând o cască de protecţie. Pe porţiunea numită Nassengraben, şi-aagăţat un ski şi s-a prăbuşit în partea stângă a direcţiei de mers, circa 10metri printre copaci în padure. În cădere, s-a accidentat extrem de grav lacap. Românului i s-au acordat îngrijiri din partea salvamontiştilor de pepârtie până la sosirea elicopterului de salvare C1. În cele din urmă a fostrecuperat cu ajutorul unei funii de 40 de metri şi transportat cu elicopterulla clinica din Innsbruck", se arată într-uncomunicat al Poliţiei din Tirol.

Realizatorul TV Şerban Huidu se află internat în stare gravă într-un spitaldin Austria, după ce , în cursul zilei de miercuri, audeclarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai postului Prima TV şi apropiaţi aifamiliei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-16

Mai multe imagini:
UPDATE. Şerban Huidu a început să iasă din comă  VEZI FILM
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray