2020-08-10 03:09

UPDATE. Urările lui Vadim de Moş Nicolae: „Nu ţi-ar mai muri mulţi înainte, Băsescule!”

 |  12:12
UPDATE. Urările lui Vadim de Moş Nicolae: „Nu ţi-ar mai muri mulţi înainte, Băsescule!”

PRM e laun pas de a rămâne fără sediu. Clădirea RA-APPS în care se află birourile partidului a fost retrocedatăproprietarului. Ca rezistenţă în faţa ordinului de evacuare, Vadim Tudor şi-aaruncat nervii pe unul dintre cei mai înjuraţi români în viaţă: Traian Băsescu.

Astăzi a fost circ la sediul PRM. Ameninţaţicu executarea silită din cauză că imobilul în care se află birourile partiduluia fost retrocedat, peremiştii l-au blestemat şi l-au înjurat pe Traian Băsescu,pe care îl acuză că se află în spatele deciziei. Deocamdată, urletele lui Vadimşi ai săi şi-au atins scopul. Executarea silită a sediului a fost amânată, dupăce executorul judecătoresc şi avocatul proprietarului care a revendicatimobilul au acceptat ideea că trebuie aşteptată hotărârea judecătoreascădefinitivă privind retrocedarea.

Vadim a declarat că formaţiunea nu va părăsisediul, deoarece retrocedarea este ilegală. Şeful PRM susţine sus şi tare că evacuareaeste o operaţiune pusă la cale de preşedinte. „Poateaşa a vrut Dumnezeu să se întâmple, să se izbească Mafia acestui bişniţar dinport - nu ţi-ar mai muri mulţi înainte, Băsescule! - de o stâncă aşa cum e PRM,ca să ştie lumea despre ce e vorba”, a declarat liderul PRM,urându-işefului statului să nu mai apuce multe zile.

Blestemele PRM erau incluse şi pe un afişatârnat de pereţii clădirii pe care scria „TovarăşeCeauşescu, fă-i chemare lui Băsescu!”. În plus, pentru efect mediatic,peremiştii au avut două manechine imense pe care le-au agăţat de balconulsediului şi care îi reprezintă pe Traian Băsescu şi pe Elena Udrea, cu laţul degât.

La începutul lunii martie, Regia Protocoluluide Stat a notificat PRM că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedatproprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil. RA-APPS preciza pe atuncică alocarea unui nou sediu va fi luată în considerare numai după ce PRM îşi vaachita datoriile. Vineri, preşdintele PRM a susţinut ca deţine documente de laArhivele Statului care dovedesc că sediul partidului din Strada Emile Zola nuafost niciodată al lui Andrew George Caranfil, ci a aparţinut de dreptMariei Wolf, de la care a fost naţionalizat în anul 1959. Vadim Tudor adeclarat că Andrew George Caranfil a avut o proprietate în Aleea Modrogan 17,care se afla în prezent „în parculPDL”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-30

Mai multe imagini:
UPDATE. Urările lui Vadim de Moş Nicolae: 'Nu ţi-ar mai muri mulţi înainte, Băsescule!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz