2019-10-20 03:44

UPDATE.Elevul de 17 ani, ucis cu două lovituri de cuţi în inima, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni VEZI FILM

 |  17:08

Elevul ucis cu două lovituri de cuţit lângă un liceu dinCraiova a fost înmormântat sâmbătă.Andrei Goreci, de doar 17 ani, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni,în localitatea Şimnicu de Sus . După cum se ştie, două lovituri de cuţit,direct în inimă, au curmat viaţa unui elev remarcabil.

RomelDan Voicu, tânărul de 19 ani acuzat că a înjunghiat mortal un elev de 17 ani,în apropierea unui liceu din Craiova, a fost arestat preventive pentru 29 dezile, vineri, pentru omor calificat, în baza unui mandat emis pe numele său deTribunalul Dolj. Tânărul de 19 ani care a înjunghiat mortal în apropierea unuiliceu din Craiova, un elev de 17 ani, a fost reţinut, în cursul serii de joi,pe 24 de ore, pentru omor calificat, după ce a fost audiat câteva ore laParchetul Tribunalului Dolj, alături de mai mulţi martori..

Înacest caz, Parchetul Tribunalului Dolj a întocmit dosar penal pentru omorcalificat, iar presupusul agresor ar putea fi cercetat şi pentru tentativă deomor, în funcţie de concluziile legiştilor în cazul adolescentului rănit, a maispus sursa citată. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj, ClaudiuDinculescu, a declarat, vineri, că tânărul, Romel Dan Voicu, a avut o atitudinecooperantă, a recunoscut şi a regretat fapta, indicând, totodată, locul unde aaruncat arma crimei, un cuţit obişnuit, găsit ulterior de către anchetatori înmunicipiul Craiova. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă TribunalulDolj, procurorul Magda Bădescu, a spus că moartea elevului de 17 ani, AndreiEduard Goreci, a fost violentă, medicii legişti stabilind că adolescentul afost înjunghiat cu două lovituri de cuţit în zona toracică, în inimă, care auprovocat hemoragie internă, băiatul intrând în stop cardio-respirator. Sicirulcu trupul neînsufleţit al băiatului ucis a fost transportat la locuinţafamiliei, unde a fost aşteptat de zeci de persoane, colegi ai acestuia, careplângeau şi purtau în mâini poza băiatului. Înmormântarea lui Andrei EduardGoreci va avea loc sâmbătă. Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" dinCraiova au fost atacaţi cu cuţitul de către un tânăr, joi, în jurul orei 12.30,pe o stradă din apropierea unităţii de învăţământ, iar în urma incidentuluiunul dintre ei a murit, celălalt fiind rănit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray