2020-04-09 04:50

Urmărire și focuri de armă în Capitală, pentru a opri un șofer fără permis de conducere

 |  10:00
Urmărire și focuri de armă în Capitală, pentru a opri un șofer fără permis de conducere

În încercarea de a imobiliza un conducător auto, care nu oprise la semnalele de echipajului, unul dintre polițiști a recurs la focuri de armă, fapt care nu l-a oprit pe șofer, urmărirea continuând cu mai multe echipaje de poliție. Acesta a fost într-un final imobilizat pe A2, unde s-a constatat că șoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit in urmarirea autoturismului  pe Calea Văcăreşti . Autoturismul în cauză a fost urmarit pe Şos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a incerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala”, relatează Poliţia Capitalei.

 Poliţistul a facut uz de armamentul din dotare, trăgând patru focuri în plan vertical şi unul în direcţia anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere.

”S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducptorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor”, precizează poliţiştii.

 În urma verificărilor a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov,  nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine