2019-11-14 16:29

Va fi din nou OBLIGATORIU stagiul militar? Vestea data de ministrul Apărării care îi bagă în sperieți pe adolescenți

 |  17:49
Va fi din nou OBLIGATORIU stagiul militar? Vestea data de ministrul Apărării care îi bagă în sperieți pe adolescenți

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, marţi, la prezentarea bilanţul instituţiei în primele şase luni ale acestui an, că în cadrul ministerului s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, suspendat în țara noastră în anul 2007, conform Mediafax.

„Vă reamintesc faptul că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat. Este o discuţie care apare tot mai des şi sunt câteva state care au stagiul militar obligatoriu, cum este Suedia, dacă nu mă înşel. Am discutat de multe ori (în cadrul ministerului – n.red. ) lucrul acesta, dar există o analiză pragmatică faţă de acest subiect”, a declarat Fifor.

Totuși, ministrul admite că la nivelul Guvernului nu s-a discutat deocamdată despre o astfel de iniţiativă.

„Deocamdată nu am dus în Guvern această initiative. Căutăm alternative, de aceea avem şi legea rezervistului voluntar”, a mai precizat ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07



Parerea ta...

INCOMPETENTUL
07 Aug 2018

Bai fifor, ai RACHETE BALISTICE ce sa mai faci cu soldatii analfabetule ? Tot mai esti ministru ? Din bun simt trebuia sa pleci pana acum. Ne-ai bagat in gura rusilor incompetentule...!
NEGRO
07 Aug 2018

Cum a fost tovarase cu rachetele balistice? Ai primit ordine de la Moscova sa iesi cu minciuna in intampinarea dezinformarilor Marelui Imperiu de la Rasarit? Daca da, sterge-te pe bot de inalta incredintare pe care ai terfelit-o in asemenea hal! Alaturi de doamna Dancila si de cam tontii alcatuitori ai Guvernului lui Dragnea ne aruncati vartos in prapastia autarhiei si a prostiei pe care nu le meritam. Iar daca din pricina lipsei dumitale de creier vom plati cu sange romanesc confruntarea cu sefii cultivati dicolo de Nistru sa-ti cam cauti capul pe unde iti tarasti genunchii, pughibala spurcata!
TRADATORI DE TARA
07 Aug 2018

SA APERE TARA CEI 15 000 DE PRIMARI CU PENSI SPECIALE , 600 PARLAMENTARI SI 10 SECRETARI CU 2 - 3 SOFERI FIECARE , AGENTIILE GUVERNAMENTALE SI CELE 27 MINISTERE , ALE LUI DARIUS VILCOV CU STANESCU SI IORDACHE . SECU LUI CLDREA SI DOCTORI LUI GENERALISIMUL OPREA , DAR SI BASESCU CU MADAM PLESCOI SI BICA , RADULEASCA , CU SVAITER AL EI SI ANDREIA MARIN , CU TELEVIZIUNILE SI LATRINA 3. TREBUIE CARNE DE PUSCA IN AFGANISTAN , IRAK , UNDE ALTI FURA PETROLUL SI RESURSELE MINERALE SPECIALE , ALE LOR . LA ATAC PE BURTA INAINTE
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray