2019-10-16 03:42

VAL de apeluri de URGENŢĂ dinspre zonele montane. Sfaturile salvamontiştilor

 |  10:21
VAL de apeluri de URGENŢĂ dinspre zonele montane. Sfaturile salvamontiştilor

În doar ultimele 24 de ore serviciul naţional salvamont a primit 85 de apeluri de urgenţă, cele mai multe pentru echipele din Braşov, Sinaia şi Gorj.

La Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 85 de apeluri de urgenţă, dintre care14 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov, 11 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 11 apeluri pentru Salvamont Gorj, 6 apeluri pentru Salvamont Predeal, 4 apeluri pentru Salvamont Cluj, 3 apeluri pentru Salvamont Prahova-Busteni, 4 apeluri pentru Salvamont Petrosani, 4 apeluri pentru Salvamont Harghita, 5 apeluri pentru Salvamont Straja, 6 apeluri pentru Salvamont Sibiu, 4 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 4 apeluri pentru Salvamont Caras-Severin, 5 apeluri pentru Salvamont Azuga, 1 apel pentru Salvamont Bihor, 1 apel pentru Salvamont Arges, 1 apel pentru Salvamont Neamt si 1 apel pentru Salvamont Uricani.

De asemenea, s-au primit şi 30 de apeluri prin care se solicitau informatii privind starea partiilor si diferite zone montane.

”Schiaţi responsabil, nu folosiţi mijloace de alunecare improvizate şi evitaţi zonele din golul alpin cu acumulări mari de zăpadă”, este mesajul transmis de către salvamontişti pentru cei care vor urca duminică la munte.

Starea părtiilor este bună în majoritatea zonelor montane, dar la altitudini mari în mai multe masive există risc de producere a avalanşelor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray