2020-05-25 18:59

Valentin Ceaușescu cere să fie parte VĂTĂMATĂ în Dosarul Revoluției

 |  00:42
Valentin Ceaușescu cere să fie parte VĂTĂMATĂ în Dosarul Revoluției

Cerere-şoc în dosarul Revoluţiei din partea singurului urmaş rămas în viaţă al cuplului Ceauşescu, transmite Antena 3. Valentin Ceauşescu le cere judecătorior să-i fie recunoscut statutul de parte vătămătată în acest dosar, după ce părinţii săi au fost omorâţi la Revoluţie, scrie Adevărul.

Cererea fiului cel mare al lui Nicolae Ceauşescu a fost deja depusă la instanţă. Fostul preşedinte al României Ion Iliescu şi fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu, precum şi generalul în rezervă Iosif Rus au fost puşi sub acuzare în dosar pentru infracţiuni contra umanităţii. 

Judecătorul acestui dosar va decide, peste trei zile, dacă fiul supravieţuitor al soţilor Ceauşescu va fi acceptat sau nu ca parte în proces. Următoarea şedinţă de judecată a cauzei, aflată în stadiul de cameră preliminară, este programată pentru ziua de vineri. În acest dosar sunt, încă, de rezolvat probleme procedurale înainte de a începe dezbatarea pe fond. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

LUPTA
19 Feb 2020

Cum ar trebui Valentin Ceausescu să se angajeze ca om în lume ? Prin inteligenta,spunem noi. Dosarul Revoluției este cel mai important adevăr care trebuie scos la suprafața și studiata crima fila cu fila
COMISARUL PARAIPAN
19 Feb 2020

de ce s-a asteptat 30de ani ca sa se lamureasca evenimentele de dupa 22decembrie? ca e ceva fara precedent in istorie sa te faci ca ploua dupa atatia morti.Si Valentin Ceausescu e unul dintre cei care au dreptul legal sa ceara raspunsuri chiar daca raspunsul oficial ar fi fost-nu se mai cauta niciun vinovat ca e vorba de "revolutie".Ce sa vezi ca nimeni nu crede versiunea oficiala pentru ca e prea gogonata,si probabil ca nici Valentin Ceausescu nu o crede.Si sunt multi care si-au pierdut rudele nu numai el
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine