2020-01-24 14:25

Vânt puternic în Capitală: 19 copaci căzuți

 |  08:21
Vânt puternic în Capitală: 19 copaci căzuți

Nouăsprezece copaci au căzut pe străzi şi pe maşini în Capitală şi în judeţul Ilfov, în urma furtunii de sâmbătă noapte, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, citat de News.ro.

Echipajele ISU au intervenit, între orele 22.16 şi 23.30, pentru 19 copaci doborâţi de furtună, dintre care 16 în Bucureşti şi trei în Ilfov, a precizat Daniel Vasile.

Cele mai multe intervenţii au fost pe străzi din Sectorul 3, printre care zona Dristor, bulevardul Nicolae Grigorescu şi bulevardul Theodor Pallady. Şi pe strada Mărgeanului, în Sectorul 5, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

De asemenea, echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate să intervină şi pentru îndepărtarea a două antene care au fost doborâte de vântul puternic.

Daniel Vasile a precizat că intervenţiile sunt în desfăşurare, până în prezent nefiind primite solicitări pentru curţi sau subsoluri de imobile inundate.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de sâmbătă până duminică seara va ploua în aproape toată ţara, iar vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi 50-60 de kilometri pe oră, iar la munte şi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova vor fi rafale de peste 60-70 de kilometri pe oră. 

Începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică şi pe parcursul zilei de duminică, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în nord, nord-est, centru şi trecător în vest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-13Parerea ta...

TAICA DOMNULUI
13 Noi 2016

HALIȚI CKKATT! SITUAȚIUNEA-I LA BA DIN CONTRA!
UN BUCURESTEAN
14 Noi 2016

Lipsa parcarilor explica aceast situatie. In cartiere pe spatiile libere, in ultimii 20 de ani, in loc de parcari sigure si pazite au aparut mall-uri, blocuri de birouri, parcuri de distractii, iar cetatenii parcheaza pe langa blocuri unde exista putin spatiu verde si cativa copaci. Apoi pentru confortul autoturismelor ii taiem si pe acestia sau le distrugem coroanele in asa fel incat in 2-3 ani se usuca. Si apoi ne vaitam ca se distrug masinile, dar pe primari cine ii trage a raspundere !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine