2020-07-07 12:36

UPDATE. Vaslui: Un polițist de 44 de ani s-a sinucis prin împușcare

 |  17:58
UPDATE. Vaslui: Un polițist de 44 de ani s-a sinucis prin împușcare

Un polițist vaslui a încercat să își pună capăt zilelor și s-a împușcat în cap cu pistolul personal. Un echipaj al Ambulanței Vaslui încearcă să îl resusciteze pe bărbatul în vârstp de 44 de ani.

UPDATE ora 18.30: Polițistul a decedat.

„Nu a fost găsit niciun bilet prin care bărbatul să explice gestul. El nu avea probleme de ordin profesional, nu era cercetat disciplinar și, potrivit primelor date, nu s-ar fi exprimat că are vreo problemă de altă natură”, a precizat Mihaela Straub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Un polițist de 44 de ani din județul Vaslui a încercat să se sinucidă sâmbătă după-amiază în comuna Duda-Epureni. În timp ce se afla într-o anexă a casei deținută de soacra sa, bărbatul s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare.

Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, a precizat că un echipa medical a ajuns la fața locului și efectuează manevre de resuscitare. Polițistul se află în stop cardio-respirator.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Vaslui au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care a avut loc incidentul, relatează Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-14Parerea ta...

RICA
14 Iun 2014

Dumnezeu sal odihneasca. Era un politist foarte bun
RADU
14 Iun 2014

Dumnezeu sal ierte. a fost un bun camarad siun politist care a dat dovada de profesionalism. Este o mare pierdere pentru politia romana si in special pentru politia husi. Sincere condoleante familiei.
VALI
14 Iun 2014

Condoleante. O mare pierdere atit pentru familie cit si pentru comunitate.
VIATA MIZERABILA
14 Iun 2014

din Romania, nesiguranta, 'gura' soacrei, a sefului, cine stie ce-a declansat in capul amaratului asta! Mare curaj iti trebuie, ca sa-ti iei singur, viata. 1. sa nu le mai lase armele din dotare, acasa, la ei; 2. controale psihologice riguroase, nu asa...la misto!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz