2020-08-13 00:51

Verdict final: Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor

 |  15:29
Verdict final: Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor

Consiliul de Atestare a Titlurilor de doctorat a respins cu majoritate de voturi contestația depusă de fostul premier, Victor Ponta, în ceea ce privește decizia de retragere a titlului de doctor. Decizia este definitivă și verdictul e final: Ponta a plagiat!

Raportul final al Consiliului spune că Ponta a plagiat o treime din lucrarea sa de doctorat. Urmează ca acest raport să fie înaintat Ministrului Educației, fiind doar o formalitate până când ministrul Educației să semneze retragerea titlului de doctor fostului premier.

Consiliul de Atestare a Titlurilor i-a respins contestația fostului premier, după ce marți contestația lui Ponta a fost respinsă și de comisia juridică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-27Parerea ta...

ERDOGAN
27 Iul 2016

ALLAHU AKBARRR...VA FAC O MARE MOSCHEIE LA BUCURISTAN....SI FAC MARE IMAM PE TOVARASU DOCTOR AL-TONTA-CURPANSATOVICI.....TOTI CARE SUNTETI CONTRA LUI O SA VA TREC PE LISTA NEAGRA...TRIMIT 72DE VIRGINE SA VA SUGA FULL-OPTION DREPT PEDEAPSA...SI SA VA OBLIGE SA CITITI TEZA DE DOCTORAT A LUI TONTA LA RUGACIUNEA DE DIMINEATZA....COMPLOTISTILOR...VA BAG LA PUSCARIE LA STAMBUL...AM UN PALAT CU 1000DE CAMERE...PUSCARIE DE LUX...HAREM PLIN DE VIRGINE...BWAHAHAHAAAA...AM SI LAMPA LUI ALLADIN...DUHUL LUI BIVOLARU CU SPIRALA...BUHUHUUUU...FANTOMA LUI BARBA-NEAGRA
ANONIM
27 Iul 2016

Oare membrii comisiilor care au acordat asemenea diplome sau cei care le retrag or avea suficiente bunuri si bani pentru acoperirea cheltuielilor prilejuite de retribuirea celor ce s-au ocupat cu pregatirea in stagiul desfasurat de respectivii doctorazi, cu remunerarea comisiilor de verificare si acordare a titlurilor si a altor cheltuieli prilejuite de acordarea unor asemenea diplome, ulterior retrase ?
ANONIM
27 Iul 2016

Cum ati comenta activitatea celor care au acordat asemenea diplome, personaje cu notorietate si recunoastere nationala sau internationala sau activitatea celor care s-au pornit sa le retraga , de asemenea personaje cu o oarecare notorietate ?
@ANONIME....
27 Iul 2016

Bune, pertinente, scormonitoare întrebări....:-) Factorii de decizie să NU rămână la stadiul de spectatori indiferenți, iar tu, de simplu anonim care-și pune întrebări...ca noi toți, care suntem luați de FAZANI!
CROCODILUL FLAMAND
27 Iul 2016

CE DRACU E ASA DE GREU..PONTA IZMENARUL GHITZA TOTI ASTIA ERAU ACOPERITI DIN SERVICII....DE AIA S-AU APLECAT TOATE INSTITUTIILE PANA LA PAMANT IN FATZA LOR....CE VRETI TOARSU-GRADU>>>>PAI VREAU O DIPLOMA DE DOCTOR.....AFERIM SEFU...SE REZOLVA..TRAILES BAHTALO...ALTCEVA?...PAI NISTE CASE...APARTAMENTE...ZECI DE MILIOANE EURO CASH..HOTELURI IN TURCIA...TELEVIZIUNE PERSONALA...>>>>TAMAM ARKADAS...AFERIM...SE REZOLVA...>>>>>CE DRACU PARCA SUNTEM TOTI STUPID PEOPLE AICI....PAI TOATE GOLANELILE LOR AU FOST PROTEJATE DE SERVICII...PRACTIC EI CONDUCEAU TOATE SERVICIILE......SRI....SIE...DIPI...SIPA....SPP....ETCETERA.....ASTA E ADEVARUL
PENTRU CARACATITA
27 Iul 2016

COMISIA , COORDONATORI , PROFESORI , CARE AU COLABORAT CU FALSURILE SA FIE DATI AFARA IMEDIAT . DESCALIFICAREA DIN INVATAMINT A INSTITUTILOR CARE AU ADMINS PLAGIATUL . BINE CA SA INCEPUT CU RAUL CEL MAI MARE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz