2020-02-29 00:10

Veste bună pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Magistraţii din Costa Rica au decis!

 |  11:58
Veste bună pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Magistraţii din Costa Rica au decis!

Magistraţii din Costa Rica au termen până pe 7 martie să decidă dacă cele două vor primi azil politic. Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din închisoare și de mai bine de o lună așteaptă decizia magistraților.

După mai multe săptamâni de incertitudini, iată ca Elena Udrea şi Alina Bica au primit o veste bună despre cererile privind statutul de refugiat în Costa Rica. Comisia de Vize şi Refugiu a anunțat că va rezolva cazul lor înainte de 7 martie, fapt confirmat de avocata lor de aici, din Costa Rica, Vanessa Leandro. Asta înseamnă că în următoarele săptamâni acest caz va fi rezolvat şi vom avea un răspuns cu privire la azilul politic, scrie Romania Tv.

"Am primit o notificare din partea departamentului care se ocupă de vize şi refugiu, o notificare ca răspuns la o solicitare făcută de noi, apărarea, în care ceream să ne spună când se va rezolva acest caz. Am primit așadar acest răspuns unde ni se spune că până pe 7 martie au termen să soluționeze cazul. Acest termen a început din data de 7 decembrie, când Tribunalul Administrativ a reîntors cazul la Comisia de migrație, după ce, știm foarte bine, au anulat un răspuns negativ dat în prima instanță de comisie. Comisia are începând de atunci 3 luni la dispoziție pentru a reevalua, asta înseamnă până pe 7 martie", a declarat VANESSA LEANDRO, avocat Elena Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

GHITA BIN LADEN MATA HARI
01 Feb 2019

si osama bin laden se bucura pentru ele....urmeaza sa inceapa din nou afacerile cu terorismul finantat de statul mafiot condus de MATA HARI din plescoi si tiganka ailalta//lesbianele lui osama bin laden alias GHITA PORCUL din Belgrad se ling de placere
ANONIM
01 Feb 2019

Toata aceasta joaca dea justitia este opera LULUTEI NAZISTA si al luiJOHANUS alogenulDaca acestea erau inchise multi nazisti erau si ei alaturi de ele si de Ghita
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine