2020-08-12 13:10

Vești bune în lupta contra COVID-19. Încă 3 români au fost vindecați

 |  18:29
Vești bune în lupta contra COVID-19. Încă 3 români au fost vindecați

Trei pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus, care se aflau la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara, vor fi externaţi sâmbătă seară, în urma a două rezultate negative ale testelor.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, tânăra de 26 de ani din judeţul Hunedoara, care s-a prezentat la Spitalul din Petroşani cu dureri lombare, fără să spună că ar trebui să stea autoizolată după ce s-a întors din Italia, a fost declarată vindecată după ce zilele trecute a fost depistată cu coronavirus.

Medicii spun că în cazul ei au fost două teste negative, astfel că urmează externarea din spital. Cu toate acestea, i se va recomanda să stea autoizolată la domiciliu o vreme, având în vedere boala neurologică de care suferă. Medicii spun că în acest moment se simte bine, dar în cazul în care ar contacta o altă infecţie, starea ei s-ar putea agrava.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au mai anunţat că vor mai fi externaţi şi bărbatul de 44 ani şi fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara.

În cazul bărbatului care a călătorit în Italia, au fost confirmate negative trei teste. În cazul feiei, două teste au ieşit negative, ultimul chiar sâmbătă.

Cei doi urmează să fie externaţi din spital.

Numărul pacienţilor vindecaţi ajunge astfel la 9. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz