2019-10-22 23:12

Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a POLIȚISTULUI rănit grav cu o sabie

 |  10:19
Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a POLIȚISTULUI rănit grav cu o sabie

Starea de sănătate a poliţistului rănit în timpul percheziţiei de la Rădăuţi este în continuare critică, după ce marți fost operat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. El este intubat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Pronosticul rămâne în continuare rezervat.

"Nu au apărut schimbări în privinţa stării de sănătate a pacientului. Este internat la Terapie Intensivă, fiind intubat şi ventilat. Pot apărea oricând complicaţii, leziunile suferite fiind severe. Pronosticul este în continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Poliţia Română a scris, miercuri dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a depăşit noaptea cu bine.

”Ciprian a depăşit noaptea cu bine. O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Poliţiei Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06

In legatura cu acest articol...

Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea polițistului tăiat cu sabia de interlopul din Suceava
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray