2019-11-12 21:40

Vicepreşedintele PSD, reacţie la protestul din Piaţa Victoriei: PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi

 |  21:17
Vicepreşedintele PSD, reacţie la protestul din Piaţa Victoriei: PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, la Târgovişte, că protestul de vineri trebuie asumat, că partidele de Opoziţie, în special PNL şi USR, sunt organizatorii adevăraţi, iar diaspora este doar invocată.

''Este dreptul oricărui cetăţean să protesteze şi să ceară guvernului, Puterii în general, anumite lucruri, unele revendicări pot fi bine întemeiate, altele mai puţin întemeiate, dar cert este că guvernele sau majorităţile parlamentare nu se schimbă cu strada. A doua subliniere, este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze'', a precizat Ţuţuianu, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai protestului, iar în mai multe localităţi dâmboviţene cu primari PNL s-au organizat deplasări spre Bucureşti. ''Ceea ce este de asemenea cert, asta o putem desprinde din spaţiul virtual, e că partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii. În spaţiul online, cred că aţi văzut cu toţii, că astăzi, în Târgovişte, de la ora 16.00 se pleacă în Bucureşti. De asemenea în toate localităţile din sudul judeţului, unde primarii sunt liberali, sunt organizate activităţi de deplasare spre Bucureşti cu ideea de a participa la acest protest'', a adăugat Adrian Ţuţuianu. Parlamentarul social-democrat a mai spus că protestul trebuie asumat. ''Al treilea lucru, protestul trebuie asumat. Vă rog să observaţi că toate protestele din ultimii doi ani aproape sunt neasumate de către organizatori, ceea ce înseamnă că cei care le organizează preferă să stea undeva în spatele scenei, sunt nişte păpuşari care îşi urmăresc interesele de natură politică şi nu neapărat soluţionarea unor revendicări care ar putea să fie legitime. De asemenea, vă rog să observaţi că există numeroase încercări de provocare a forţelor de ordine'', a declarat Ţuţuianu.

foto: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

AI BELITO BELINI
10 Aug 2018

IESI IN FATA PROTESTATARILOR SI VORBESTE DE FURTURILE TELE CU STANESCU SI DARIUS VILCOV . DAR SI CUM DAI PE NIMIC PETROLUL SI GAZELE DIN MAREA NEAGRA . PUSCARIAS , HOT SI TILHAR , IESI SI VORBESTE , DAR CU CIOCANITOAREA AMANTA .
ANONIM
11 Aug 2018

SI CEI DIN DIASPORA SUNT VINOVATI ALATURI DE CRIMINALII LUI IOHANIS DIN DIASPORA AU VENIT NUMAI LOSERII CEI SERIOSI SUNT IN VACANTA NU URLA PRIN PIETE CALINDROCII
ANONIM
11 Aug 2018

pai cine sunt adeptii lui iohanus Niste vandali nebuni ca si el
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray