2019-10-16 05:10

Viceprimarul comunei Baloteşti, arestat pentru un accident sub influenţa alcoolului

 |  17:48
Viceprimarul comunei Baloteşti, arestat pentru un accident sub influenţa alcoolului

Viceprimarulcomunei ilfovene Baloteşti a fost arestat pentru accidentarea gravă a uneipersoane, edilul fiind băut la momentul când a acroşat cu maşina victima şi afugit de la locul faptei, informează Biroul de presă al Ministerului Public.

Procuroriai Parchetului Judecătoriei Buftea au dispus, joi, punerea în mişcare aacţiunii penale faţă de Aurel Grigoraş, viceprimarul comunei ilfoveneBaloteşti, pentru vătămare corporală gravă din culpă, conducerea unuiautovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică pestelimita legală şi părăsirea locului accidentului.

Totodată,procurorii au solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare pe numeleviceprimarului, pentru o perioadă de 29 de zile, cerere admisă de magistraţiiJudecătoriei Buftea. "Din probele administrate până în acest moment alurmăririi penale a reieşit faptul că, la data de 12 octombrie, în jurul orei20.50, în localitatea Baloteşti, în timp ce se afla la volanul autoturismuluimarca Audi, inculpatul a accidentat grav partea vătămată M.M., părăsind loculaccidentului. S-a mai stabilit totodată că în momentul în care a produsaccidentul inculpatul avea o alcoolemie de peste 0,80 mg/1000 ml alcool pur însânge", precizează sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray