2019-10-20 03:42

Victor Becali, ELIBERAT condiționat din închisoare

 |  22:54
Victor Becali, ELIBERAT condiționat din închisoare

Victor Becali, condamnat în 2014 dosarul ”Transferurilor”, a fost eliberat joi seara din închisoare, conform deciziei definitive a Tribunalului Ilfov.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. Menţine dispoziţiile Sentinţei penale nr. 3345/21.11.2017 pronunţată în cauză la fond de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului BECALI VICTOR de sub puterea MEPI nr. 431/2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I-a Penală. În baza art. 275 C.p.p cheltuielile avansate de Stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac", este decizia Tribunalului Bucureşti.

Victor Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, unde a ispășit o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în dosarul „Transferurilor”. El a scăpat de un an din pedeapsa inițială.

În 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

În martie 2014, în Dosarul Transferurilor de jucători au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray