2020-06-06 10:26

Victor Ponta aruncă BOMBA serii: CANDIDEZ la prezidențiale!

 |  22:29
Victor Ponta aruncă BOMBA serii: CANDIDEZ la prezidențiale!

Fostul premier al PSD, Victor Ponta are planuri mari în politică cu noua sa formațiune ProRomânia. Ponta a anunțat la TVR că va participa la viitoarele alegeri și că el însuși are de gând să candideze la președinție în 2024.

”ProRomania – eu propun pentru toti cei dezamagiti de Psd, Dragnea va fi jos, toti cei care vor sa vina la vot, eu sunt social democrat, din noi 2015 noi nu mai avem guvernare, toti spun ca am fost ultimul prim ministru, vom candida la urmatoarele alegeri, o sa avem si filiale si candidati.

Va mai ganditi la prezidentiale? Da, în 2024. In 2019, nu, dar sa traim pana in 2024, batran nu o sa fiu, poate mai intelept” a declarat Victor Ponta la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26Parerea ta...

LEVST.
26 Feb 2018

Bravo, viorel, cel putin esti consecvent, daca ai fost tavalit odata prin cacao, de ce nu inca odata?!Insa cred ca nu ai auzit bine ce-ti spun "toti", nu ca ai fost ultimul PM , ci ultimul om...(In fapt, el este ros de ambitia de a demonstra ca poate sa-l bata pe malai-mare, asta este ratiunea sa care-l impinge la "lupta")...
LEVST.
27 Feb 2018

DNA a cerut pedepse cu executare in Dosarul Turceni-Rovinari. La Ponta orientate spre mediu, la Sova spre maxim de Ionel StoicaMarti, 27 Februarie 2018, ora 10:33 Procurorul DNA a solicitat condamnarea lu Victor Ponta pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Procurorul a mai cerut si o pedeapsa complementara in cazul acestuia. "Pedepsele sa fie spre mediu, iar ca modalitate de executare sa fie cu privarea de libertatate", a cerut procurorul DNA..." ____-----____Bietul viorel, el se viseaza pres-edinte, iar hingherii sunt gramada, pe urmele lui...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine