2019-10-20 22:45

VICTOR PONTA, audiat la DNA: Poate o să-mi aducă noroc

 |  13:21
VICTOR PONTA, audiat la DNA: Poate o să-mi aducă noroc

Fostul premier Victor Ponta se află vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul Tel Drum, în care este acuzat şi liderul PSD Liviu Dragnea.

”Poate o să-mi aducă noroc, că aţi văzut că martoriii în dosarul ăsta, unul e şef la ANCOM, unul e ministru de Finanţe”, a afirmat Ponta la sosirea la DNA,

Cu o zi în urmă el a prezentat documentele care atestă că a fost chemat ca martor la DNA în dosarul lui Liviu Dragnea şi l-a acuzat pe liderul-social democraţilor că a minţit când a spus că el l-a denunţat. De asemenea, Ponta spune că Dragnea are un „plan pervers” prin care îngroapă PSD, „ca să scape cu banii de la Tel Drum”.

"Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui - iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia?”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

LEVST.
16 Feb 2018

sa ai norocul porcului cand a pierdut lantul pe aratura...Desi iohanis este tot un gunoi al umanitatii, cel putin este incet la minte si fapta, Romania se va mai prelinge cativa ani spre canalizarea istoriei, cu tine ar fi fost terminata pana acum... Gunoaie nenorocite, aveti pielea obrazului mai groasa si decat pachidermele...
MIKIM
16 Feb 2018

Ai fost procuror, jigodie! Nu mai ai nicio credibilitate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray