2020-02-26 00:37

Victor Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

 |  15:38
Victor Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, a afirmat miercuri că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar putea deveni "groparul DNA".

El a făcut această afirmaţie la Parlament, în contextul în care Curtea Constituţională a României ar putea pronunţa miercuri decizia pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Din păcate, însă, eu am spus, doamna Kovesi va distruge şi DNA-ul prin încăpăţânarea de a se ţine de funcţie după ce a greşit. Pentru că a greşit grav. Şi dacă se dă o decizie într-un anumit sens nu se va aplica doar la doamna Kovesi, care oricum pleacă, ci se va aplica pe viitor şi cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi. Azi decide Curtea. Eu, după cum ştiţi, când eram prim ministru, Mona Pivnicieru ministru al Justiţiei, am făcut propuneri şi la DNA de procuror general şi ni le-a respins. Băsescu cu Kovesi de mână, dacă azi se dă o altă decizie, înseamnă că sunt principalii vinovaţi pentru ce s-a întâmplat, că s-au ţinut de scaun când nu era cazul", a susţinut Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

ILIE DE LA SCULăRIE
30 Mai 2018

Eu cred că groparul DNA este cel sau cei care iau dat ghes să facă abuzuri și să intre în gura lumii !!
TRADATORI DE TARA
30 Mai 2018

BA CIUMPALACULE TU SI CU UDREA AI NUMIT-O . UNDE SINT MILIARDELE FURATE SI RESURSELE TARI , PETROLUL , REDEVENTELE , ECONOMIA ???????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine