2019-10-14 21:34

Victor Rebengiuc: OUG trebuie călcată în picioare, e o invitaţie la hoţie

 |  13:47
Victor Rebengiuc: OUG trebuie călcată în picioare, e o invitaţie la hoţie

P24

În opinia actorului Victor Rebengiuc, ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului penal trebuie “călcată în picioare”, pentru că este o “tâmpenie” şi o “invitaţie la hoţie”. Afirmaţia a fost făcută la RFI. Actorul îi îndeamnă pe manifestanţii din stradă “să lupte până la capăt”.

Într-un interviu acordat RFI, actorul Victor Rebengiuc s-a arătat plăcut surprins de reacţia străzii, de amploarea protestelor. “Ştiu, îmi dau seama că toată lumea este nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat, de toată hoţia pe care Guvernul PSD a comis-o, dar faptul că există atâta responsabilitate cetăţenească în rândul românilor, ca să folosesc şi eu un termen consacrat, mă surprinde în bine, îmi place faptul că românii ies şi îşi manifestă dezacordul faţă de hoţiile care se întâmplă, încercând să fie ascunse, dar de fapt sunt foarte evidente”, a afirmat actorul. El spune că nu a fost surprins de modul în care a acţionat Guvernul PSD. “Este o practică bine ştiută a PSD-ului, îţi bagă pumnul în gură şi gata, s-a terminat, nu mai avem ce discuta. Ei credeau că nici nu au ce discuta, pentru că au invocat votul popular, zic ei, dar asta e… Nu m-a surprins modul în care ei au acţionat, e ştiut, îi caracterizează”, a precizat Rebengiuc.

Referitor la ordonanţa de urgenţă el spune că trebuie “s-o calce în picioare, să nu mai existe, pentru că este o nebunie, o tâmpenie, este o invitaţie la hoţie” .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05Parerea ta...

ADRIAN
05 Feb 2017

Asa vom face maestre. Vom lupta pana la capat. Va multumesc pentru ca ne sustineti. Respect.
”MAESTRUL”
05 Feb 2017

AȘA, AȘA, ADRIANE, RIVALIUȚIONERULE, SI DĂ-I SI LUPTĂ...SI LUPTĂ SI DĂI...
HAI, SYKTYR!
05 Feb 2017

HAIT! A GROHĂIT MARELE HALITOR ”DĂ” CĂKAT, REBENCIUC, SOȚUL SOȚIEI SALE, MADARANȚA MIHUȚ, COPILA FOSTULUI COL. SECU, MIHUȚ. JEGURI.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

BULLSHIT-ul lui Dragnea Nu trecură nici două săptămâni de când Liviu Dragnea avu un vis ciudat care nu îi mai dădu pace deloc. Se făcea că tocmai fusese ales Stăpânul Universului, legiuitorul cel atotputernic al întregii galaxii la picioarele căruia fiecare pământean și marțian nu mai pridideau să aducă ofrande. Și, cum se bucura el de toate acestea și cum toată suflarea aștepta ca Atotputernicul să dea prima lui decizie, Dragnea hotărî: prima lui lege intergalactică va fi ca el însuși să fie nemuritor, să scape de judecata de apoi
05 Feb 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray