2019-10-16 02:55

UPDATE. Victor SOCACIU a fost la AUDIERI în dosarul medicului LUCAN

 |  11:01
UPDATE. Victor SOCACIU a fost la AUDIERI în dosarul medicului LUCAN

Cântăreţul și compozitorul Victor Socaciu este audiat la această oră la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan, informează Digi 24. Totul vine după ce săptămâna trecută un alt pacient celebru al medicului Mihai Lucan, Alexandru Arșinel, a fost și el audiat în același dosar.

UPDATE 14.23. Victor Socaciu a declarat, la ieşirea de la sediul DIICOT, că îi rămâne recunoscător medicului Mihai Lucan pentru ceea ce a făcut pentru el, refuzând să dea alte detalii: "Am fost audiat ca martor în procesul profesorului Lucan, căruia îi rămân recunoscător pentru ce a făcut pentru mine. În ceea ce priveşte discuţiile mele cu procurorii, le-am avut aici la DIICOT, sunt lucruri pe care nu le pot discuta cu dumneavoastră. Nu discut problemele astea, le-am discutat cu domnul procuror".

Presa relata în 2009 că Victor Socaciu a primit doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani intrată în moarte cerebrală, în condiţiile în care existau copii care ar fi putut beneficia de acest transplant. Socaciu a susţinut că nu a avut un tratament preferenţial şi că, a făcut analize la profesorul Lucan şi după câteva luni a fost chemat pentru că se ivise ocazia transplantului,  constatatându-se  "o foarte bună compatibilitate".

Pe 21 decembrie anul trecut, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu - Sânpătreanu şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

BOLSEVICII.
16 Ian 2018

Acezt impostor cand facea parte din organizatia mafiota psd a jignit intreg poporul roman afirmand ca ,,nu poporul trebuie sa-si aleaga presedintele, ci parlamentul,, Mafia psd stiind ca nu poate da niciodata un presedinte a incercat si inca incearca acest tertip golanesc de a lua dreptul poporului de asi alege presedintele.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray