2020-07-05 05:05

VIDEO. Iaşi. Grav accident rutier: Şase persoane rănite, după ce trei maşini au fost implicate în incident

 |  07:59
VIDEO. Iaşi. Grav accident rutier: Şase persoane rănite, după ce trei maşini au fost implicate în incident

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri seara, în dreptul localităţii Sârca, din judeţul Iaşi, în urma căruia şase persoane au fost rănite, după ce trei maşini au fost implicate în incident, vezi VIDEO mai jos.

Şoferul unui autoturism Ford nu a adaptat viteza la condițiile de mers, carosabilul fiind umed şi a intrat pe contrasens, lovind astfel alte două mașini, o Toyota și un Audi, potrivit ziaruldeiasi.ro, VIDEO mai jos. 

Şase persoane rănite au fost transportate la spital, două din Ford Tranzit, trei din Toyota și șoferița de pe Audi. De asemenea, una dintre victie a rămas încarcerată, dar a fost scoasă repede dintre fiarele contorsionate şi transportată la spital, VIDEO mai jos. 

La scurt timp după acest accident, la nici 2 km depărtare, într-o altă curbă din zonă, o dubiță s-a răsturnat într-un lan de Floarea soarelui. Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers, VIDEO mai jos. 

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ o oră, timp în care cozile de maşini au ajuns să se întindă pe mai mulţi kilometri, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz