2020-02-18 18:56

Vineri seara, un nou protest faţă de decizia senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea

 |  10:56
Vineri seara, un nou protest faţă de decizia senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea

Un nou protest faţă de decizia senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea va avea loc vineri seară, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, potrivit organizatorilor protestului de joi seară.

Pe pagina "Ziua 2-Protest «Oprea, eşti cercetat, trebuie să fii judecat!", este anunţată o nouă manifestaţie faţă de decizia senatorilor de a nu aproba începerea urmăririi penale pentru fostul vicepremier.

Gabriel Oprea este acuzat de procurorii DNA de ucidere din culpă în dosarul poliţistului mort Bogdan Gigină.

Până la această oră, peste 500 de persoane îşi anunţaseră intenţia de a participa la protest.

"Ieşim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Ca sa fie foarte clar: pentru Gabriel Oprea nu s-a cerut reţinerea, arestarea sau altă măsură preventivă. S-a cerut accesul liber al Justiţiei pentru a se putea stabili conform normelor statului de drept şi ale democraţiei dacă este sau nu vinovat. Dar PSD şi acoliţii din ALDE şi PRU au pus statul de drept între paranteze din nou, l-au ridicat pe Oprea deasupra legii. Poţi să furi, poţi să ucizi, poţi să faci orice dacă eşti parlamentar. Asta a decis Senatul, camera superioară a Parlamentului, instituţia fundamentală a democraţiei", se arată în mesajul postat de organizatori pe pagina de socializare.

Proteste similare sunt anunţate şi în Timişoara, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Brăila.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-23Parerea ta...

MAREAN
23 Sep 2016

IZMENARUL "FARSORUL NATIONAL",cel care a FENTAT ARMATA si a "primit PATRU stele",a fentat invatamantul si a "PLAGIAT DOCTORATUL" ajungand profesordr. si INDRUMATOR de doctorate,a FENTAT POLITICA racoland TRIPLU parlamentari traseisti46 decat cei obtinuti prin vot de UNPR15buc si acestia MASCAT pe listele PSD din NOU FENTEAZA si JUSTITIA "reluarea votului in Senat" putand fi contestata ulterior la CC....desi a declarat la TV ca "in SCURT TIMP VA RENUNTA LA IMUNITATE" "FARSORUL POPORULUI ROMAN" NU o face,ci se "sfatuieste" cu alti PENALI cum sa "fenteze".....toata activitatea lui este un "cumul de ILEGALITATI",argumentul pe care il INVOCA in permanenta fiind faptul "CA SI ALTII AU INCALCAT LEGEA"!!!...n-avea voie la "coloana de masini" dar "si alti ministri,chiar procurorul Nitu au facut la FEL"...."si-a plagiat doctoratul,dar si altii..."..."a luat 4 stele,dar a AVANSAT MII de REZERVISTI-pe unii fara stiinta lor-tocmai pt. a acoperi nesimtirea proprie"...."a furat zeci de traseisti,ALTERAND PROFUND majoritatea parlamentara",permanent jucand la DOUA CAPETE !!!!....FARSORUL NATIONAL a "confiscat" si sintagma "interes national" aruncand-o "in penibil" prin "folosire abuziva" de un farseour FARA ONOARE SI DEMNITATE
AGRICULTORUL FERICIT
23 Sep 2016

Cred ca nu mai intereseaza pe nimeni.Acum e cu Ioana Basescu.
CROCODILUL FLAMAND
23 Sep 2016

TOTI BOLSEVICII ASTIA SUNT DE FAPT "TERORISTII KUSHER" DIN 1989 COORDONATI DE "MARELE LICURICI".....666ESCROCHERESCU666 DE LA BNR.......IN REALITATE O HAITA DE VAGABONZI SI CRIMINALI PROVENITI DIN TOT FELUL DE SATRE TZYGANESTI...CALDARARI....FIARE VECHI....DE PRIN TRANSNISTRIA..UCRAINA...ADUSI DE INVAZIA KOMINTERNISTA...NISTE BLESTEMATI SI SATANISTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine