2019-11-13 15:03

Violata din Vaslui, discuţii şi poze indecente. Cine minte, cine spune adevărul?

 |  21:01
Violata din Vaslui, discuţii şi poze indecente. Cine minte, cine spune adevărul?

Raluca Munteanu va rămâne în memoria publicului ca eleva din Vaslui violată de şapte indivizi. După violul din noiembrie anul trecut, au urmat acuzaţii şi de o parte, şi de cealaltă, cazul ajungând material de succes pentru emisiunile tabloide. Acum, cei şapte sunt după gratii, iar Raluca e din nou în centrul atenţiei după ce un site de mondenități a publicat aşa-zise conversaţii indecente ale Ralucăi purtate cu un bărbat pe Facebook. În plus, aceasta apare dezbrăcată în câteva fotografii pe care i le-ar fi trimis individului.

Articolul incriminator a apărut pe spynews.ro marţi. În aceeaşi zi, un redactor PUTEREA a contactat pe Facebook persoana care deține contul atribuit Ralucăi - Raluka Munteanu. Întrebările inițiale au vizat examenul de Bacalaureat pe care tânăra din Muntenii de Sus l-a picat.

Redactor: Cum te mai simţi?

Raluka Munteanu: snt bine acu

Redactor: Ce-ai făcut la Bac?

Raluka Munteanu: nmk am picat

Când redactorul PUTEREA a întrebat-o dacă ceea ce a publicat spynews.ro este adevărat, Raluka Munteanu nu a mai răspuns, iar miercuri contul de Facebook fusese dezactivat.

Avocaţii violatorilor din Vaslui vor să profite de tot acest scandal, anunțând, prin intermediul presei de scandal, că vor folosi în instanţă fotografiile şi conversaţiile fetei. Avocata Ralucăi Munteanu consideră demersul ridicol, chiar și în ipoteza în care materialele prezentate de presă ar fi autentice.

Contactată telefonic de redactorul PUTEREA, avocata Mioara Donosa nu a negat existenţa acelor conversaţii sau a contului respectiv de Facebook, dar a ținut să sublinieze că Raluca nu a avut acces la un telefon sau la un calculator înainte de 10 august. Asta, în condițiile în care înregistrările din presă începeau în luna iulie! În august, prin bunăvoinţa unor prieteni ai avocatei, Raluca a primit un telefon mobil şi un calculator, existând chitanţele care să confirme acest lucru, a declarat pentru PUTEREA avocata Mioara Donosa.

„Raluca nu are sânii atât de mari”

Avocata a povestit şi momentul în care aceasta a aflat de articolele din presă: „Eram în biroul meu când am văzut pozele şi, chiar atunci, a intrat mama fetei pentru a-mi aduce chitanţele de la telefon şi calculator. Atunci a văzut şi ea fotografiile şi a izbucnit în râs. Se vede clar că pozele sunt trucate, Raluca nu are sânii atât de mari, oricine îşi poate da seama din celelalte fotografii cu ea îmbrăcată”.

Mioara Donosa a mai precizat că Raluca n-ar fi putut scrie acele rânduri pentru că „ea nu foloseşte un asemenea limbaj, nu e analfabetă, e o fată crescută bine de nişte oameni modeşti care i-au cerut să vină acasă mereu înainte de ora 20.00 seara”.

Avocata Ralucăi Munteanu consideră că folosirea acelor fotografii în instanţă este „jenantă şi penibilă” şi total irelevantă pentru cazul violului demonstrat deja.

Contradicții

Declarația dată redactorului PUTEREA de doamna Donosa diferă substanțial de altă declarație dată ziarului „Vremea Noua” din Vaslui, pe același subiect: „Care e problema? Este tânără, trebuie să-şi refacă viaţa. Sper din toată inima ca fata să poată avea încredere într-un tânăr şi să-şi refacă viaţa. Dacă chiar s-a încălzit, aşa cum scrie acolo, foarte bine, înseamnă că fata e sănătoasă”.

Conform cancan.ro, care citează „o prietenă a Ralucăi”, familia fetei nu ar fi avut, de fapt, dubii în privința autenticității materialelor din presă: „Tatăl ei i-a dat o palmă, i-a reproşat că l-a făcut de râs şi că lumea va vorbi şi mai urât de ea. Mama ei i-a reproşat că s-a comportat ca o femeie de moravuri uşoare atunci când a trimis unui necunoscut poze cu ea goală. În casă la ei a fost un scandal groaznic, părinţii ei vor să intre în pământ de ruşine”, ar fi spus „prietena”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10Parerea ta...

GAGHI
10 Sep 2015

lol, ce curvette penibil raluca asta! îi stă gândul numai la phoole, dar la învățat nu! așa te poate băga o târfă, nevinovat în pușcărie. acum și-a dat arama pe față.
GUGA
19 Apr 2016

Nu conteaza daca e curva sau cuminte dar e cel mai josnic lucru sa violezi o fata
GUGA
19 Apr 2016

Acesti baieti merita inchisoarea ca nu se violeaza o femeie
DAN
13 Feb 2017

primada data ii mai greu. sa descurcat bn cu 7. a mea a facuro dor cu 4.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray