2020-08-12 15:54

UPDATE: VIOLENȚE în stradă! Mai mulți protestatari, băgați în duba jandarmilor

 |  22:52
UPDATE: VIOLENȚE în stradă! Mai mulți protestatari, băgați în duba jandarmilor

Jandarmii masați la mitingul din Piața Universității au fost atacați cu petrade și fumigene, dar și sticle de către huliganii din galeriile de fotbal. Jandarmii au folosit gazele lacrimogene pentru a se apăra. Jandarmii au rupt cordonul și au intrat peste manifestanții din Piața Victoriei.

UPDATE ORA 00.40

După ce masele de oameni au părăsit Piața Victoriei, ultrașii au continuat să se războiască cu jandarmii. S-a aruncat cu cocktailuri Molotov, cu petarde, cu bulgări de gheață, iar jandarmii au folosit gazele lacrimogene pentru a dispersa mulțimea.

În urma incidentelor, cel puțin 20 de persoane au fost urcate în dubele jandarmilor și duse către două secții de poliție, conform Digi24.

Știrea inițială

Într-o intervenție telefonică la Digi24, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache a lansat un apel către manifestanți pentru a părăsi Piața Victoriei pentru a evita incidentele. De asemenea, Enache a mai precizat că, în urma incidentelor, mai mulți jandarmi au fost răniți.

Miercuri seara, sute de mii de oameni au iesit in strada, pentru a cere anularea actelor normative care ii scapa pe corupti.

Marea majoritate a celor din piaţă au scandat "Fără violenţă!". O parte dintre protestatari, grupaţi în zona Calea Victoriei, continuă să arunce cu petarde şi obiecte către efectele Jandarmeriei, în timp ce majoritatea oamenilor fac apel la calm. Protestul este scindat între cei care strigă "Fără violenţă!" şi cei care scandează "Jandarmeria apără hoţia!".Piata Victoriei din Bucuresti, unde se afla sediul Guvernului, a fost luata cu asalt de o multime care a ajuns sa numere aproximativ 150.000 de oameni.In alte 30 de orase ale tarii au iesit in strada cateva zeci de mii de oameni, astfel ca, miecuri seara, demonstratiile din Romania adunau 300.000 de protestatari, fiind cele mai ample miscari de strada de dupa Revolutie


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Nervos, Becali a anunțat că merge la proteste

Trupa Voltaj, alături de protestatari. Smiley și Inna, mesaje de susținere

PROTESTE istorice în România! 300.000 de oameni sunt în STRADĂ!
Parerea ta...

REVOLTA
01 Feb 2017

Vineri vor fi un milion de oameni jandarmi veti fi spulberati Dragnea grindeanu iordache arestati
FARA VIOLENTA
02 Feb 2017

NU FACETI PE PLAC HULIGANILOR CARE SUNT PUSI DE PSD- ISTI. E INTELEGERE INTRE MINISTERUL DE INTERNE SI DERBEDEI. OAMENI DRAGI VENITI SA MANIFESTAM PASNIC SI NU VA SPERIATI.NU FACETI JOCUL LUI DRAGNEA.
ARABUL ROCO CARACAL
02 Feb 2017

A VENIT FIRMA DE PAZA DIN CARACAL A LUI ARABU ROCO SI CEI DIN ARGESI . ESTE FINUL LUI MINISTRU JUSTITIEI . IN PREZENT ARESTAT . DIVERSIONISTI
COCO
02 Feb 2017

nu va lasati, derbedeii neamului ... ingropati rrromanika !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz