2020-08-07 01:15

Viorel Cataramă oferă RECOMPENSĂ 100.000 DE EURO pentru găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu

 |  11:19
Viorel Cataramă oferă RECOMPENSĂ 100.000 DE EURO pentru găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu

Preşedintele formaţiunii Dreapta Liberală Viorel Cataramă a anunţat că este dispus să ofere recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu, cele două fete despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, iar apoi le-a ars trupurile.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că instituţiile statului anchetează varianta crimei, deşi opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane. „Instituţiile statului anchetează şi investighează cu precădere varianta crimei, fără a ţine cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în faţa unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunţ pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informaţii de natură să conducă la găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

CETATEAN
15 Sep 2019

Foarte frumos . Face mao mult de cit statul si politia colaboratoare
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Sep 2019

Catarama se tine de glume proaste vrea publicitate-mai bine sa dea banii la o scoala pentru burse la copii care vor sa invete
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz