2020-07-03 15:54

Viorica Dăncilă, răspuns DUR pentru contestatari: ”Poate o să mai GREȘESC. N-am niciun motiv să fac un pas înapoi”

 |  18:40
Viorica Dăncilă, răspuns DUR pentru contestatari: ”Poate o să mai GREȘESC. N-am niciun motiv să fac un pas înapoi”

Premierul Viorica Dăncilă a susținut un discurs extrem de motivant și dur împotriva celor care o contestă și îi critică mereu greșelile. Premierul pune totul pe fondul oboselii, dar susține că acestea nu sunt greșeli importante, ci contează doar realizările guvernării. Ca atare, nu va da niciun pas înapoi.

”Am fost descumpanita de virulenta atacurilor lansate pt mine. Cu timpul am inteles ca cei mai inversunati adversari care imi numara virgulele si greselile de exprimare n-au altceva de criticat si se limiteaza la asta.

Poate am gresit, poate o sa mai gresesc, e o presiune imensa, oboseala, incerc cu colegele

sa facem cat mai multe, poate de multe ori din neatentie si pe fondul oboselii am facut rgeseli si poate voi mai face, nu o sa gresesc niciodata in deciziile pe care le voi lua. Asta e important.

Faptul ca n am gresit e reliefat de drumul bun pe care merge economia, de toate deciziile pe care le am luat, implicarea fiecarei colege si coleg al meu, implicarea voastra a tuturor, toate astea se fac in echipa, le am discutat impreuna. daca in prima parte a anului ne am axat pe cresterea niv de trai, in a doua parte cum zicea si teodorovici am reusit.

N- am sa va dezamagesc, am taria si determinarea, o echipa , va am pe voi, conducerea partidului, sunt sustinuta de alianta PSD ALDE, n-am niciun motiv sa fac pas inapoi!” a declarat în fața colegelor din PSD Viorica Dăncilă.

29.51 am fost descumpanita de virulenta atacurilor lansate pt mine. cu

timpul am inteles ca cei mai inversunati adversari care imi numara

virgulele si gr de exprim n au altceva de criticat si se limiteaza la

asta APLAUZEE

 

30.30 poate am gresit e o presiune imensa, oboseala, incerc cu colegele

sa facem cat mai multe, poate de multe ori din neatentie si pe fondul

oboselii am facut rgeseli si poate voi mai face, nu o sa gresesc

niciodata in deciziile pe care le voi lua. asta e important

 

31.10 APLAUZEEEEE

 

31.47 faptul ca n am gresit e reliefat de drumul bun pe care merge

economia, de toate deciziile pe care le am luat, implicarea fiecarei

colege si coleg al meu, implic voastra a tuturor, toate astea se fac in

echipa, le am discutat impreuna. daca in prima parte a anului ne am axat

pe cr niv de trai, in a doua parte cum zicea si teodorovici APLAUZEEE


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

REALIZARILE MAFIEI PSD-ALDE.
31 Aug 2018

Iata o mica parte din realizarile organizatiei mafiote psd-alde : inflatia 5,6% , robor la maxim istoric , euro dus la 4,66 ,deficitul balantei comerciale dus la peste un MILIARD de euro, supraacciza la combustibil , cresterea pretului la gaze cu 5,6% invatamantul fara manuale , 59 de copii morti de rujeola si tot atatea familii distruse , pesta porcina scapata de sub control , distruse locuri de munca din complexele de porci , taxele locale la maxim istoric , atac sistematic la adresa justitiei , legi pentru borfasi, gazarea manifestantilor pasnici , BANI DE PENSII SI SALARII DIN IMPRUMUTURI BANCARE CARE IMPOVAREAZA GENERATIILE VIITOARE , 220000 romani au emigrat din ianuarie 2017 si pana in prezent , pensii speciale pentru borfasi , indemnizatii nesimtite pentru primari , IZOLAREA ROMANIEI IN PLAN EXTERN , platit din banii romanilor lobbisti (vezi cazul rudolph GIULI-BANII )cresterea taxelor pentru locuri de veci , indepartarea de UE si NATO.
CIOCIOLINA
31 Aug 2018

TATO , MERGI LA LIMBA LATA DE VOLUNTARI SI TINE SPERMA LUI DRAGNEA INCA 50 ANI , IN EPRUBETA . PE URMA FECUNDARE IN VITRO . DUPA CARE IEI SI 3 000 EURO BONUS , PENTRU REUSITA
AI BELITO BELINI
01 Sep 2018

S i ce mai mirosea in sala . Toate p , z , dele vestite , ale intregului apus de virsta si menopauza ale Fiuler de Teleorman . Acum 30 ani stateau sub birouri si sugea , la activisti PCR . Te pis pe ele .
VAI CE MESAJ DUR !
01 Sep 2018

Ai vazut tu ce mesaj dur ne a transmis noua gaylor nazi ,vai !
ANONIM
01 Sep 2018

IA CAZUT O TITA , SUB SCAUN . CE GHIARE DE VULTUR PLESUV
COTTY
03 Sep 2018

România este campioana Europei la scumpirea benzinei în acest an. Preţul la pompă a crescut cu aproape 11 la sută de la sfârşitul anului. ŞI dacă până acum părea mai avantajoasă motorina şi aici avem o scumpire de 9 procente. Şi veştile nu sunt bune nici pentru perioada următoare. Specialiştii anunţă noi scumpiri.Acesta este doar unul din sutele de motive pentru demisie.
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
13 Sep 2019

Toape sunteti voi impreuna cu homalaul vostru
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz