2020-07-11 11:40

VIRAL.O nouă fotografie cu premierul ORBAN, care fumează și este fără mască în sediul Guvernului

 |  14:50
VIRAL.O nouă fotografie cu premierul ORBAN, care fumează și este fără mască în sediul Guvernului

Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și purtător de cuvânt al Ministerului Muncii, pe vremea Olguței Vasilescu, a publicat o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban apare fumând în spațiu închis și fără să poarte corespunzător masca de protecție, informează G4media.ro.

Prim-ministrul este flancat de două persoane care poartă mască. Cristian Vasilcoiu susține că fotografia este făcută în sala de ședințe de la Palatul Victoria.

Tot Vasilcoiu a publicat, vineri, o fotografie cu mai mulți membri ai Guvernului Orban care fumau și nu purtau mască într-una din sălile Executivului. Cinci membri ai Guvernului Orban au fost amendați după apariția acestei fotografii.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 500 de lei pentru că fuma trabuc în spațiu public închis și cu 2.500 lei pentru că nu purta mască de protecție împotriva COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu premierul Ludovic Orban care a anunțat primul, sâmbătă după-amiază, că a plătit online două amenzi, folosind platforma online ghiseul.ro.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, și cel al Transporturilor, Lucian Bode, au primit câte o amendă de 2.500 de lei pentru că nu purtau nici ei măștile de protecție.

Vicepremierul Raluca Turcan a primit cea mai mică amendă, de 1.000 de lei, pentru că avea mască de protecție dar o purta necorespunzător, pe bărbie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-31Parerea ta...

SICTIR
31 Mai 2020

PORCUL TOT PORC RAMANE...NUMAI PE ASTA CA E CALD ...un bețiv ordinar care il linge bine pe generalul sterp
PARAIPAN
31 Mai 2020

Sper sa sune si acum la poliție...sa se autoamend3ze. Dar din banii lui ,nu din fondul de protocol. .încă 2 amenzi se cer ...fumat si mască
ÎNHăMAREA ROMANULUI
31 Mai 2020

Premierul și-a plătit amenda ce va urma nu cunoaștem! Cunoaștem ca trebuie si este necesar sa muncească nemțește. ( In munca lui romanească NU ne regăsim cu toții )
CIOBAN
01 Iun 2020

COMINTERNUL LUI URSOAICA CAZANGIU LUCREAZA , LA GUVERN . DAR SI EA A AVUT FOTOGRAFI IN BAIE SI NU SAU DAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz