2019-10-22 10:06

VISCOL: CFR Călători a anulat 30 trenuri

 |  09:41
VISCOL: CFR Călători a anulat 30 trenuri

CFR Călători a anulat joi 30 de trenuri, în special în zona de sud-est a ţării, din cauza viscolului. Pe unele rute secundare din sudul si sud-estul ţării se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.

În funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren, compania va actualiza periodic lista trenurilor anulate. ”Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri”, potrivit CFR Călători.

Pe magistrala Bucureşti - Constanţa se circulă în condiţii normale, cu locomotive electrice, însă există o restricţie de viteză de 100 km/h pe segmentul Dragoş Vodă - Lehliu (fir II), din cauza rafalelor puternice de vânt (50-60km/h), potrivit companiei care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA.

De asemenea, se menţine măsura de a se circula cu locomotive Diesel pe trei segmente: Urziceni-Slobozia, Constanţa - Mangalia şi Medgidia - Tulcea Oraş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray