2020-02-21 18:34

Vitezomanii din unele state UE rămân fără maşini

 |  19:07
Vitezomanii din unele state UE rămân fără maşini

Vitezomaniiau profitat de vremea bună şi au ieşit cu maşinile etalându-şi caii putere,fără să ţină cont nici de restricţiile de viteză, nici de alţi participanţi latrafic. Unii s-au ales cu amenzi, alţii cu capul spart.

Poliţiştiiatenţionează că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată lacondiţiile de trafic reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutieregrave produse pe drumurile publice. Spre deosebire de România, în alte statevest-europene viteza foarte mare duce nu numai la suspendarea permisului, ci şila confiscarea maşinii.

248km/h pe Autostrada Soarelui

Untânăr de 23 de ani din Bucureşti a fost înregistrat de aparatul radar circulândpe Autostrada Soarelui cu 248 de kilometri pe oră. El a rămas fără permis deconducere pentru 90 de zile şi sancţionat cu nouă puncte de amendă, a anunţatsâmbătă Poliţia Română. Tânărul care mergea cu maşina pe Autostrada Soareluiavând o viteză de 248 de kilometri pe oră a fost identificat vineri de cătrepoliţiştii rutieri. "Lui Cristian Ş., de 23 de ani, din municipiulBucureşti, surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 248 km/h, i-a fostsuspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile şi is-au aplicat 9 puncte amendă", se arată într-un comunicat de sâmbătă alPoliţiei Române.

Adistrus trei maşini parcate

Unalt tânăr, care mergea ieri dimineaţă cu maşina pe bulevardul Drumul Taberei,dinspre Favorit spre strada Braşov, a pierdut controlul volanului şi a intratîn trei autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a drumului, dupăcare s-a răsturnat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urmaaccidentului. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul ChristianCiocan, a declarat că accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, pe bulevardulDrumul Taberei, într-o zonă unde este o trecere de pietoni semnalizată. "Şoferulunui autoturism marca Nissan, care mergea pe bdul Drumul Taberei, dinspreFavorit spre strada Braşov, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptăriivitezei la condiţiile de deplasare şi a intrat în trei maşini parcate pe parteadreaptă a drumului", a spus comisarul Christian Ciocan.

Acestaa precizat că şoferul va fi amendat şi va trebui să plătească reparaţiile celortrei maşini avariate. Şoferul maşinii Nissan a spus că se întorcea de laserviciu şi a adormit la volan din cauza oboselii. Echipajele de pompierivenite la faţa locului au intervenit pentru a repune pe roţi maşina răsturnatăşi au spălat benzina scursă pe carosabil.

Circulaţiape bdul Drumul Taberei în zona producerii accidentului a fost restricţionată pedouă benzi, până când maşina a fost îndepărtată şi drumul a fost curăţat.

S-arăsturnat cu maşina de trei ori

Unbărbat care mergea sâmbătă după-amiază cu maşina pe Bulevardul Lascăr Catargiu,dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Victoriei, a pierdut controlul volanului şi s-arăsturnat cu autovehiculul, fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat căbărbatul care conducea un autoturism Volkswagen Polo, dinspre Piaţa Romană sprePiaţa Victoriei, a pierdut controlul volanului când a ajuns pe BulevardulLascăr Catargiu, a intrat într-un scuar şi s-a răsturnat de două-trei ori. Echipajelede descarcerare venite la faţa locului au reuşit să îl scoată pe bărbat dinmaşină, acesta fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca. În urma accidentului, circulaţia pe BulevardulLascăr Catargiu s-a desfăşurat cu dificultate, fiind restricţionată temporar peo bandă. Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză foarte mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-04

Mai multe imagini:
Vitezomanii din unele state UE rămân fără maşini
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine