2019-09-22 21:59

VLAD COSMA a plecat din ŢARĂ! Urma să fie audiat ca martor la DNA Ploieşti

 |  10:30
VLAD COSMA a plecat din ŢARĂ! Urma să fie audiat ca martor la DNA Ploieşti

Fostul deputat Vlad Cosma, care a fost citat marţi la sediul DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie în care are caliatea de martor, nu se va prezenta la audieri, el fiind plecat din ţară, a declarat sora sa, Andreea Cosma deputat PSD. Aceasta a precizat că Vlad Cosma va fi audiat când se va întoarce sau prin videoconferinţă. Cosma a transmis la DNA că nu va veni la audieri.

Fostul deputat Vlad Cosma, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma, care a fost citat la sediul DNA Ploieşti în calitate de martor într-un dosar, nu se va prezenta, a afirmat sora sa, deputatul PSD Andreea Cosma.

Aceasta a precizat că Vlad Cosma nu se află în ţară şi că se va prezenta în faţa procurorilor la data la care va reveni sau că va fi audiat prin ”mijloace de comunicare la distanţă”, potrivit News.ro.

Vlad Cosma era aşteptat să se prezinte, marţi, la DNA Ploieşti pentru a fi audiat ca martor într-un dosar. Informaţia a fost făcută publică de procurorul şef al DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti, Lucian Onea, luni, într-o conferinţă de presă. Acesta a precizat că Vlad Cosma a fost citat în calitate de martor.

Lucian Onea a precizat în conferinţa de presă susţinută luni la sediul DNA Ploieşti, că Vlad Cosma este implicat în mai multe dosare instrumentate la nivelul DNA Ploieşti, el având în aceste cauze penale „diverse calităţi”.

Procuroul Lucian Onea a precizat şi că nu a avut niciodată discuţii ”personale” cu Vlad Cosma ori cu sora acestuia, deputatul Andreea Cosma şi că de fiecare dată când a a stat de vorbă cu cei doi acest lucru s-a întâmplat în sediul DNA Ploieşti.

”Nu am vorbit niciodată cu Vlad Cosma în afara instituţiei şi nu a vorbit niciodată nici cu Vlad Cosma nici cu Andreea Cosma la nici un telefon, nici pe WhatsApp” a spus şeful DNA Ploieşti.

Lucian Onea a adăugat că celor doi fii ai lui Mircea Cosma nu li s-a cerut să facă denunţuri şi că „niciodată nu au existat presiuni asupra lor, de nicio natură”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

ANONIM
13 Feb 2018

Însă dacă tăcea.....filozof era ...a fost obligat de plagiatoare sa iasa la vorbitor ...sa il înfundă si mai mult , sperând că va scapa ea .....LAȚUL SE STRANGE ....chiar dacă a fost PROTEJATA de ambasade ....va pațil ca portocala sau zdreanță ...ca tot o zdreanță este si ea ...DAR STERPA
LEVST.
13 Feb 2018

am zis ca acest cosma "este bandit destept", daca a fugit, insa dupa mutra pare cam tampitel, poate ca mai inainte ar trebui analizat medico-legal, s-ar putea sa fie chiar retardat mental si folosit doar ca si scula de tac-so, care poate tocmai pe asta se baza, in final juniorul sa cada vinovat, dar-in paralel- sa fie declarat inapt mental si -desigur- achitat...
LEVST.
13 Feb 2018

Se poate sti unde a plecat? poate in "tarile calde?"
@LEVST
13 Feb 2018

E PLECAT LS SCHII IN SAHARA .
FANE IPSOS
13 Feb 2018

DUPA CUM ARATA BORFASUL ASTA , CRED CA A FOST EXTRAS CU FORCEPSUL , CAP ALUNGIT , OCHI IMPRASTIATZI . NU L-A VERIFICAT NICI UN PSIHIATRU INAINTE CA PSD SA-L FACA DEPUTAT ??? DAR PE BOARFA DE SORASA ???
@FANE....
13 Feb 2018

:)))))))
LEVST.
13 Feb 2018

Sebastian Ghiţă, plângere penală contra Laurei Codruţa Kovesi(...)_____-------_____In primul rand „cautiunea de 200.000 euro, este LUNARA'(bine fac sarbii, isi fac fonduri cu banii romanilor, nu ai lui ghitza!)iar cel mai important, instanta trebuie sa NU admita acest demers, individul nu are nici cel mai mic drept, atata timp cat s-a sustras urmaririi penale si a fugit de pe teritoriul romanesc…Mai mult , el a cerut azil politic nu intr-o tara cu traditie in domeniu(unde Justitia este separate de politic) ci intr-o tara care are anumite conflicte mocnite cu Romania, mai mult conducatorii Serbiei, par a fi avut si alte relatii cu acest „dansul”(cum se zice prin Moldova. porcului…)…
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray