2020-08-05 02:46

Vlad Moisescu, cercetat pentru corupţie, a venit la sediul DNA

 |  11:44
Vlad Moisescu, cercetat pentru corupţie, a venit la sediul DNA

Vlad Moisescu a venit, marţi, la sediul DNA, pentru a participa la percheziţia informatică a dispozitivelor digitale ridicate în urma percheziţiilor efectuate de procurori. Moisescu este cercetat în dosarul de corupţie al primarului suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că Vlad Moisescu a fost chemat la sediul DNA pentru efectuarea percheziţiei informatice în sistemele digitale ridicate în urma percheziţiilor.

Primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, consiliera personală a acestuia, Ioana Costescu, Vlad Moisescu şi consilierul local al Sectorului 1 Ion Brad sunt cercetaţi sub control judiciar. Dosarul vizează atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care aceştia ar fi primit "comisioane" de 10% din valoarea contractelor încheiate.

Potrivit DNA, Vlad Moisescu şi Ioana Costescu sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de influenţă. De asemenea, primarul Andrei Chiliman şi Ion Brad sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-28Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
28 Iul 2015

asa prietene...sa te intrebe si de DIBACIU...SI GEAMANTANELE DE BANI CASH DE LA PREDEAL....VA CREDETI BURICUL PAMANTULUI...SCARBELE DREAQULUI....ARDE-V-AR CIUMA SI HOLERA...SA DEA DUMNEZEU SA ARDETI IN SMOALA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz