2019-09-22 09:08

Zeci de imobile din sectoarele 1, 5 şi 6, fără apă caldă şi încălzire în urma unor avarii

 |  09:28
Zeci de imobile din sectoarele 1, 5 şi 6, fără apă caldă şi încălzire în urma unor avarii

Zeci de imobile din sectoarele 5 şi 6 sunt, vineri dimineaţă, fără apă caldă şi căldură în urma unei avarii la reţeaua RADET. De asemenea, sunt fără încălzire mai multe imobile din Sectorul 1, din cauza unei avarii la reţeaua electrică ce a lăsat fără curent punctul termic.

Potrivit RADET, vineri dimineată, sunt fără apă caldă şi căldură peste 50 de imobile din sectoarele 5 şi 6, din cauza unei avarii la reţelele primare.

”Echipele RADET lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor”, au transmis reprezentanţii societăţii.

Potrivit acestora, remedierea defecţiunii şi reluarea furnizării este estimată pentru vineri, ora 22.00.

De asemenea, sunt fără apă caldă şi căldură şi zeci de imobile din Sectorul 1, ”din cauza lipsei energiei electrice la punctul termic”, în urma unei avarii ENEL.

Sunt probleme cu furnizarea la zeci de imobile de pe str. Sfânta Maria, Str.Turda, Str. Serdarului, Str. Clucerului Str. Radu Boiangiu, Str. Paharnicului, Str. Anda Călugăreanu, Str.Ion Neculce, Bd.Iordache Golescu, Str. Av.Sănătescu şi Str. Av.Stâlpeanu.

Reluarea furnizării în aceste zone este estimată pentru vineri, la ora 10.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

îN NICIUN AN
04 Ian 2019

n-a fost așa! Dovadă clară că cineva a păpat banii pentru reabilitări, iar cârpăceala - specifică la români - nu mai ȚINE fiindcă CEDEAZĂ până la urmă, datorită UZURII! După 90, toți primarii și-au tras vile luxoase, pe banii primiți de la U.E. și, bine-nțeles că Justiția a visat frumos la umbra corupților din România, făcându-se că nu aude, nu vede, n-o privește...chiar și biluțele luându-le după hăt timp, jucându-se de-a ”judecarea”! Foaarte trist pentru România! NE CONDUC BORFAȘII CARE-S ȘANTAJAȚI ȘI ȘANTAJABILI TOTODATĂ, altfel, n-ai avea cum să-ți explici lipsa de reacție și de implicare!
DESFINTAREA
04 Ian 2019

DESFINTAREA RADET . CEA MAI EFICIENTA SI BUNA SOLUTIE , CENTRALE DE SCARA SAU BLOC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray