2020-02-18 12:18

ZECI de persoane, evacuate dintr-un MALL din Buzău! Incendiu izbucnit la un RESTAURANT

 |  14:22
ZECI de persoane, evacuate dintr-un MALL din Buzău! Incendiu izbucnit la un RESTAURANT

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi, dintr-un mall din Buzău din cauza unui incendiu izbucnit la un restaurant. În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall din oraş.

Au ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum, scrie News.ro.

Din cauza incendiului, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite.

În mall-ul în care a izbucnit incendiul funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.

La această oră, incendiul este stins, iar pompierii încearcă să cuantifice pagubele, dar şi să stabileascpă cu exactitate cauza producerii acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine